iPhone 11

iPhone 11
Το iPhone 11 είναι το κινητό που κυκλοφόρησε η Apple το Σεπτέμβριο του 2019.

Το iPhone 11 παρουσιάστηκε από την Apple τον Σεπτέμβριο του 2019. Το συγκεκριμένο μοντέλο κυκλοφόρησε σε τρεις διαφορετικές εκδώσεις. Τα iPhone 11 Pro είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι, με ανανεωμένο σχεδιασμό και τριπλή οπίσθια κάμερα. Οι διάδοχοι των iPhone Xs και Xs Max φέρουν Super Retina XDR Display και απευθύνονται στο πλέον απαιτητικό κοινό. Στην καρδιά των νέων iPhone χτυπά το νέο τσιπ A13 Bionic ενώ η μπαταρία τους θα διαρκεί ακόμα και 4 ώρες περισσότερο από τα προηγούμενα μοντέλα.

Η οπίσθια κάμερα περιλαμβάνει έναν ευρυγώνιο, έναν υπερευρυγώνιο φακό και έναν τηλεφακό προσφέροντας δυνατότητα λήψης βίντεο σε ανάλυση 4K. Με Night mode και περισσότερη ελευθερία στο βάθος πεδίου, είναι με διαφορά η καλύτερη κάμερα σε iPhone. Το iPhone 11 έχει διπλή οπίσθια κάμερα.  Οι ανανεωμένες κάμερες δίνουν νέες δυνατότητες στην αποτύπωση του βάθους πεδίου και αναβαθμισμένο Night Mode για νυχτερινές λήψεις.

Η μπροστινή κάμερα επίσης τραβά βίντεο σε αργή κίνηση καθώς και ανάλυση 4K. Η συσκευή υποστηρίζει Dolby Atmos για καλύτερη ακουστική εμπειρία στην παρακολούθηση ταινιών.

  • Ο επεξεργαστής Α13 Bionic είναι κατά τα λεγόμενα της Apple ο ταχύτερος επεξεργαστής σε κινητό τηλέφωνο, προσφέροντας περισσότερες δυνατότητες με το βλέμμα στραμμένο και στην νέα συνδρομητική υπηρεσία παιχνιδιών της εταιρείας.
  • Η οθόνη Liquid Retina Display 6,1 ιντσών προσφέρει τεράστια παλέτα χρωμάτων. Η μπαταρία θα προσφέρει αυτονομία μίας επιπλέον ώρας σε σχέση με τον «προκάτοχο» του.

iPhone 11 σχετικές ειδήσεις: