Τεχνολογία

Apple iPhone: Αυτό είναι το νέο φθηνό κινητό που θα παρουσιαστεί τις επόμενες εβδομάδες

Apple iPhone: Αυτό είναι το νέο φθηνό κινητό που θα παρουσιαστεί τις επόμενες εβδομάδες
Apple iPhone: Ένα νέο φθηνό iphone σχεδιάζει να εισάγει στην αγορά η Apple Inc.

Apple  iPhone: Όπως δήλωσαν πηγές, οι προμηθευτές της Apple Inc. σχεδιάζουν να ξεκινήσουν τη συναρμολόγηση ενός νέου φθηνού iPhone το Φεβρουάριο. Η εταιρεία φαίνεται να απευθύνεται σε μια ευρύτερη γκάμα της παγκόσμιας αγοράς smartphones, καθώς έρχεται η ώρα των 5G κινητών τηλεφώνων. «Η Apple, που εδρεύει στην Καλιφόρνια, αναμένεται να αποκαλύψει επίσημα το νέο τηλέφωνό της περίπου το Μάρτιο», πρόσθεσε μια πηγή εξοικειωμένη με τον οδικό χάρτη του project. Οι εργασίες συναρμολόγησης για το νέο ακουστικό θα διανεμηθούν μεταξύ της Hon Hai Precision Industry, της Pegatron Corp. και της Wistron Corp., πρόσθεσαν οι ίδιες πηγές.

Αυτό θα είναι το πρώτο μοντέλο iPhone χαμηλότερου κόστους από το iPhone SE.

Θα μοιάζει με το iPhone 8 το οποίο κυκλοφόρησε από το 2017 και θα περιλαμβάνει μια οθόνη 4,7 ιντσών, όπως έχει ήδη αναφέρει το Bloomberg News. Το iPhone 8 εξακολουθεί να κυκλοφορεί στην αγορά και πωλείται σήμερα για 449 δολάρια, ενώ η Apple πουλούσε το iPhone SE για 399 δολάρια όταν αυτό το κινητό τηλέφωνο ξεκίνησε να διατίθεται το 2016. Το νέο τηλέφωνο αναμένεται να έχει ενσωματωμένο το Touch ID στο βασικό πλήκτρο, δηλαδή να χρησιμοποιήσει και πάλι την καθιερωμένη τεχνολογία της Apple αντί να επιλέξει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη όπως οι πιο σύγχρονοι ανταγωνιστές του μοντέλου, που κινούνται σε περιβάλλον Android. Δεν θα έχει τον βιομετρικό έλεγχο ταυτότητας Face ID της Apple, αλλά θα διαθέτει τον ίδιο επεξεργαστή με τη σημερινή συσκευή που αποτελεί τη ναυαρχίδα της Apple, δηλαδή το iPhone 11.

Η Apple αναμένει ότι οι αποστολές iPhone θα εμφανίσουν και πάλι αύξηση μέσα στο 2020

Τα πιο προσιτά iPhones της Apple έχουν αποδειχθεί δημοφιλή στους καταναλωτές, συμπεριλαμβανομένου του τελευταίου iPhone 11, του οποίου η αρχική τιμή ήταν $ 50 χαμηλότερη από την τυπική τιμολόγηση της Apple. Η ισχυρή ζήτηση για iPhones ώθησε την Apple να ζητήσει από την Taiwan Semiconductor Manufacturing Co. να παραγάγει περισσότερα τσιπ στην τρέχουσα χρονική περίοδο, σύμφωνα με δύο άτομα εξοικειωμένα με το θέμα. Οι μετοχές της Japan Display Inc., η οποία προμηθεύει οθόνες LCD για iPhones χαμηλότερης κατηγορίας της Apple, έκλεισαν την Τετάρτη κατά 1,35% υψηλότερα. Σημειώνεται, πως μια φθηνότερη προσφορά μπορεί να βοηθήσει την Apple να διεκδικήσει μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς με πιο ανταγωνιστικές τιμές και στις ταχέως αναπτυσσόμενες αναδυόμενες αγορές, ιδιαίτερα στην Ινδία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play