Lifestyle

Κάιλι Τζένερ: Το εντυπωσιακό μπούστο της δεν περνά απαρατήρητο [pics]

Κάιλι Τζένερ: Το εντυπωσιακό μπούστο της δεν περνά απαρατήρητο [pics]
Κάιλι Τζένερ: Τις διακοπές της στην Καραϊβική απολαμβάνει η γνωστή τηλεπερσόνα.

Σέξι φωτογραφίες δημοσίευσε προσφάτως η γοητευτική Κάιλι Τζένερ η οποία ευχαριστιέται την Καραϊβική, μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αν και η δουλειά για μια Influencer όπως εκείνη, δεν σταματά ποτέ.

Έτσι, το νεαρό μοντέλο δεν αφήνει χωρίς «τροφή» τους ακολούθους της στο Instagram, ανεβάζοντας εντυπωσιακές φωτογραφίες που αναδεικνύουν το μπούστο της. Γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου 1997 στο Λος Άντζελες και έχει μια μεγαλύτερη βιολογική αδελφή, την Κένταλ. Έχει επίσης τέσσερα ετεροθαλή αδέλφια από την πλευρά της μητέρας της, την Κλοέ, Κόρτνεϊ, Κιμ και Ρομπ Καρντάσιαν καθώς και τέσσερα από την πλευρά του πατέρα της, Μπρόντι, Μπερτ, Μπράντον και Κέισι Τζένερ.

Η Αμερικανίδα τηλεπερσόνα είναι πολύ γνωστή για τις σέξι και προκλητικές φωτογραφίες της στις οποίες αναδεικνύει τέλεια τις εκπληκτικές καμπύλες της. Να αναφέρουμε πως φοίτησε αρχικά στο ιδιωτικό σχολείο Sierra Canyon School αλλά το 2012 εγγράφηκε σε ένα πρόγραμμα κατ’ οίκον εκπαίδευσης από το οποίο έλαβε απολυτήριο Λυκείου τον Ιούλιο του 2015. Και έκτοτε ασχολείται ιδιαίτερα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το αγαπημένο της Instagram.

Και παρότι είναι περισσότερο γνωστή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο οικογενειακό ριάλιτι σόου «Keeping Up With The Kardashians», το όνομά της έχει συνδεθεί και με τον χώρο της ομορφιάς αφού διαθέτει τη δική εταιρία καλλυντικών, την «Kylie Cosmetics». Αλλά όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες της, η παρουσία της στα social media είναι δυναμική.

Το 2014 και 2015, το περιοδικό «Time» συμπεριέλαβε τις αδελφές Τζένερ στη λίστα με τους «Εφήβους με τη Μεγαλύτερη Επιρροή», για τη σημαντική επιρροή που προβάλλουν ανάμεσα στους έφηβους μέσω των ΜΜΕ και των κοινωνικών δικτύων. Το 2016, με πάνω από 95 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, έγινε μια από τις 10 κορυφαίες διάσημες προσωπικότητες με τους περισσότερους ακόλουθους στο εν λόγω μέσο.

Το 2017 μπήκε στη λίστα Celebrity 100 του περιοδικού Forbes και έγινε το νεαρότερο άτομο που έχει μπει σε αυτή τη λίστα. Στις 11 Απριλίου 2017, ανακοινώθηκε ότι θα πρωταγωνιστήσει στη δικό της τηλεοπτικό ριάλιτι σόου, με όνομα «Life of Kylie», το οποίο έκανε πρεμιέρα στις 6 Αυγούστου 2017 στο κανάλι «E!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments