Λάζαρ Ραντζέλοβιτς

Λάζαρ Ραντζέλοβιτς
Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς είναι Σέρβος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Γεννημένος στο Λέσκοβατς, ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς αναδείχθηκε από τις ακαδημίες νέων του τοπικού συλλόγου, Σλόγκα Λέσκοβατς. Το καλοκαίρι του 2015, μετακινήθηκε στη Γεντίντβο Μποσνγιάτσε, με την οποία σημείωσε 1 γκολ σε 21 αγώνες, κατά τη διάρκεια της σεζόν 2015-16. Στη συνέχεια, μετακινήθηκε στη Ράνταν Λεμπάνε, με την οποία έπαιξε για το υπόλοιπο του 2016, έχοντας 15 εμφανίσεις και 4 γκολ.Στις αρχές του 2017, αφού πέρασε δοκιμαστική περίοδο με το σύλλογο,υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό, τετραετές, συμβόλαιο με τη Ραντνίτσκι Νις και άμεσα δόθηκε δανεικός στην Καρ Κόνσταντιν μέχρι το τέλος της σεζόν 2016-17.

Επιστρέφοντας από το δανεισμό, ο Ραντζέλοβιτς πέρασε το καλοκαίρι της προετοιμασίας με τη Ραντνίτσκι, η οποία τον είχε δηλώσει για τους επίσημους αγώνες της.Πραγματοποίησε το επαγγελματικό ντεμπούτο του την πρώτη αγωνιστική της σεζόν 2017-18, αντικαθιστώντας το Μάρκο Μρκιτς στο 73ο λεπτό του εκτός έδρας αγώνα εναντίον του Ερυθρού Αστέρα. Στη συνέχεια, μετακινήθηκε με δανεισμό στη Ντιναμό Βράνιε της Πρώτης Κατηγορίας, όπου σημείωσε 9 γκολ σε 26 αγώνες και συνέβαλε στην άνοδο στην κορυφαία κατηγορία.

Ολυμπιακός

Στις 30 Αυγούστου 2018, ο Ολυμπιακός υπέγραψε τον διεθνή Σέρβο. Συμφώνησαν να παραμείνει με τον πρώην σύλλογό του, τη Ραντνίτσκι, για τη σεζόν 2018-19. Στην αρχή της σεζόν 2018-19, ο Ραντζέλοβιτς προσαρμόστηκε ως αριστερό πλάγιος μέσος με ανάποδο πόδι. Μετά από τους εγχώριους αγώνες πρωταθλήματος, έκανε το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του στον επαναληπτικό αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ 2018-19 εναντίον της Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπου έδωσε ασίστ στον Αλεξάνταρ Στανισάβλιεβιτς στην ισοπαλία με 2-2.

  • Ο Ραντζέλοβιτς έλαβε την πρώτη κλήση του στην Εθνική Σερβίας U21 το Σεπτέμβριο του 2018.
  • Σημείωσε το πρώτο του γκολ, στο ντεμπούτο του εναντίον της Βόρειας Μακεδονίας στις 7 Σεπτεμβρίου 2018.

Λάζαρ Ραντζέλοβιτς σχετικές ειδήσεις: