Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ο Ραντζέλοβιτς πόνεσε τον Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Ο Ραντζέλοβιτς πόνεσε τον Μαρτίνς
Ολυμπιακός: Η συμπεριφορά του Ραντζέλοβιτς «πόνεσε» περισσότερο τον Πορτογάλο.

Από τη μία οι τρεις του κορωνοπάρτι, από την άλλη οι δηλώσεις του Λοβέρα πως θέλει να φύγει τον Ιανουάριο. Όπως αναφέρει το Sportime της Πέμπτης και η στήλη «Agent Greek», σίγουρα μιλάμε για «πλήγματα» για τον Πέδρο Μαρτίνς, που δεν τα λες και αμελητέα.

Αν πάντως πρέπει να ιεραρχηθεί ποιανού η συμπεριφορά «πόνεσε» περισσότερο τον Πορτογάλο στην κορυφή, χωρίς αμφιβολία, βρίσκεται ο Ραντζέλοβιτς. Από κοντά ο Λοβέρα, αλλά ο Σέρβος, ξεχώρισε. Δυστυχώς για τον ίδιο.

Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο στο κορωνοπάρτι

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η ομάδα του Πειραιά, οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι κατονομάζονται, έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της, των Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε σε συγκέντρωση 30 ατόμων το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού, όπως προκύπτει από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ. Η αψήφηση των απαγορεύσεων αλλά και των κανονισμών της ομάδας μας για αυτή την εποχή είναι απαράδεκτη. Οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments