Αθλητισμός

Ολυμπιακός νέα συμβόλαια: «Δένει» έξι παίκτες

Ολυμπιακός νέα συμβόλαια: «Δένει» έξι παίκτες
Ολυμπιακός νέα συμβόλαια: Οι Πειραιώτες θα ξεκινήσουν συζητήσεις προκειμένου να ανανεωθούν τα συμβόλαια έξι παικτών.

Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει σε πολλές και μεγάλες πωλήσεις ποδοσφαιριστών. Για να μπορεί να το κάνει αυτό μια ομάδα θα πρέπει να έχει δεμένους τους ποδοσφαιριστές με συμβόλαια. Με αυτό τον τρόπο έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το μέλλον τους και μπορεί να έχει μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει πολλές φορές ότι δεν αφήνει τέτοιες περιπτώσεις στην τύχη του και φροντίζει να ανοίγει τους κύκλους των συζητήσεων από νωρίς.

Αυτό αναμένεται να γίνει το επόμενο διάστημα για κάποιους ποδοσφαιριστές που έχουν εντυπωσιάσει με την παρουσία τους. Όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», η ΠΑΕ αναμένεται κοντά στις πρώτες μέρες του 2021 να ανακοινώσει τις επεκτάσεις στα συμβόλαια έξι ποδοσφαιριστών. Ήδη έχουν συμφωνήσει οι Ρούμπεν Σεμέδο, Γιώργος Μασούρας και Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ενώ σε πολύ προχωρημένο στάδιο είναι και οι συζητήσεις με τον κοινό ατζέντη των τριών Αφρικανών, Μαντί Καμαρά, Παπέ Αμπού Σισέ και Ουσεϊνού Μπα.

Από τους προαναφερθέντες, με εξαίρεση τον Πορτογάλο στόπερ οι υπόλοιποι είχαν μικρά συμβόλαια, αλλά πλέον οι αποδοχές τους αυξάνονται σημαντικά. Πέραν των επεκτάσεων στα συμβόλαια αυτά, ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση αριστερού μπακ, μιας και ο Χολέμπας είναι 36 και ο Βινάγκρε δανεικός με απλησίαστη οψιόν αγοράς. Ήδη υπάρχουν επαφές τόσο για τον Ματέους Ρέις της Ρίο Άβε, όσο και για τον Φρέντρικ Μπιόρκαν της Μπόντο Γκλιμτ.

Αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού για τη Γαλλία

Αναχώρησε σήμερα η αποστολή του Ολυμπιακού για τη Γαλλία, όπου αύριο θα παίξει στη Μασαλία κόντρα στη Μαρσέιγ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Champions League. Στόχος είναι η νίκη για να σφραγίσει την τρίτη θέση του ομίλου, που θα του εξασφαλίσει τη συνέχεια της ευρωπαϊκής του πορείας, τουλάχιστον στο Europa League, και να διατηρήσει τις ελπίδες στη μάχη της πρόκρισης στους «16» του Champions League.

Στην αποστολή βρίσκεται και ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος είναι τραυματίας και δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, αλλά αποφασίστηκε να ταξιδέψει κι αυτός για να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του. Ο 36χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός γνωρίζει πολύ καλά την αντίπαλο, έχοντας φορέσει για οκτώ χρόνια (2006-2014) τη φανέλα της Μαρσέιγ. Εκτός της ερυθρόλευκης αποστολής έμειναν αντίθετα οι Αχμέν Χασάν, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούμα.

Ο Αιγύπτιος φορ κρίθηκε ανέτοιμος από τη στιγμή που έχει χάσει αρκετές προπονήσεις το τελευταίο διάστημα ενώ όσον αφορά στους άλλους δύο, ο Πορτογάλος εξτρέμ προέρχεται από θλάση και ο Σέρβος άσος είναι ακόμα σε καραντίνα έχοντας βρεθεί θετικός στον κορονοϊό κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα από υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της χώρας του.

O Γιώργος Μασούρας τόνισε για το ματς: «Νομίζω ότι είναι μόνο ένα αποτέλεσμα αυτό που θα μας κάνει να είμαστε ευχαριστημένοι. Αυτό είναι η νίκη, γι’ αυτό πάμε στη Μασσαλία και νομίζω ότι αυτό θα επιδιώξουμε και για αυτό θα παλέψουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments