Αθλητισμός

Σουντανί Ολυμπιακός: Δεν δικαιώνει τον Πέδρο Μαρτίνς – Είναι εκτός ρυθμού

Σουντανί Ολυμπιακός: Δεν δικαιώνει τον Πέδρο Μαρτίνς – Είναι εκτός ρυθμού
Σουντανί Ολυμπιακός: Μπορεί να επιλέχθηκε για το ματς με τον Άρη αλλά μετά τον τραυματισμό του δεν έχει μπορέσει να επανέλθει.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έπεσαν τα φώτα της 10ης αγωνιστικής της Super League σήμερα Σάββατο 28 Νοεμβρίου, Άρης και Ολυμπιακός τέθηκαν αντιμέτωποι, με τις δυο ομάδες να συγκατοικούν στην κορυφή της βαθμολογίας με 19 βαθμούς έπειτα από επτά παιχνίδια.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά την προπόνηση της Παρασκευής (27 Νοεμβρίου) στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Πειραιά, ανακοίνωσε ότι συμπεριέλαβε για το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της Super League τους Ελ Αραμπί, Χοσέ Χολέμπας και Ραφίνια, ενώ εκτός έμειναν οι Χασάν, Ματιέ Βαλμπουενά, Ρούμπεν Βινάγκρε, Οδυσσέας Ανδρούτσος, Μπρούνο και Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Στην ευρωπαϊκή λίστα ο Αλγερινός αλλά δεν δικαιώνει τον Πορτογάλο τεχνικό

Έτσι, η αποστολή των «ερυθρολεύκων» αποτελούνταν από τα εξής ονόματα: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Πέπε, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Λοβέρα, Μασούρας, Σουντανί, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Φορτούνης, Κάιπερς, Ελ Αραμπί.

Ο Χιλάλ Σουντανί όμως, σύμφωνα με πληροφορίες από το ΦΩΣ, δεν δικαιώνει τον Πέδρο Μαρτίνς που τον επέλεξε για την ευρωπαϊκή λίστα. Ρίναι εντελώς εκτός ρυθμού. Ο Αλγερινός μετά τον τραυματισμό του δεν έχει μπορέσει να επανέλθει και αυτό φαίνεται πολύ περισσότερο στα ματς όπου χρησιμοποιείται ως αλλαγή. Το θέμα είναι ότι ο ίδιος έχει μπει σε μία διαδικασία να ασχολείται με την επόμενη μέρα, διότι δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό.

Από το 2019 ο Χιλάλ Σουντανί είναι στον Ολυμπιακό

Θυμίζουμε ότι ο Αλγερινός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως πλάγιος μέσος ή επιθετικός για τον Ολυμπιακό, υπέγραψε στην ελληνική ομάδα στις 18 Ιουνίου του 2019. Επίσης, στις 29 Ιουνίου 2018, εντάχθηκε στην αγγλική Νότιγχαμ Φόρεστ, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο. Τη σεζόν 2018 – 2019, λόγω τραυματισμού, αγωνίστηκε συνολικά σε μόλις 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 2 γκολ στην Τσάμπιονσιπ.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 28 Νοεμβρίου

  • 17:15 Στάδιο Αλκαζάρ, Λάρισα – Ατρόμητος
  • 19:30 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – Ολυμπιακός

Κυριακή 29 Νοεμβρίου

  • 15:00 Ολυμπιακό Στάδιο, Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός
  • 17:00 «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα
  • 17:15 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – ΠΑΟΚ
  • 19:30 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου

  • 19:30 «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης – ΝΠΣ Βόλος

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments