Μελάνια Τραμπ

Μελάνια Τραμπ
Η Μελάνια Κνάους-Τραμπ γεννήθηκε στις 26 Απριλίου 1970 στην περιοχή Νόβο Μέστο της Σλοβενίας και έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το μόντελινγκ.

Είναι η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ και η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής από τις 20 Ιανουαρίου 2017. Είναι η δεύτερη σύζυγος προέδρου που δεν είναι γεννημένη στις ΗΠΑ, μετά την Λουίζα Άνταμς το 1825.  Οι γονείς της ήταν η Αμαλία και ο Βίκτωρ Κνάους, ο οποίος ήταν αντιπρόσωπος μοτοσυκλετών και αυτοκινήτων και καταγόταν από το Ραντέτσε. Η μητέρα της καταγόταν από την περιοχή της Ράκα και το επάγγελμα της ήταν μοδίστρα δουλεύοντας για μια τοπική βιοτεχνία ρούχων. Η Μελάνια μεγάλωσε στην Σέβνικα και έχει άλλα δυο αδέρφια. Τον μεγαλύτερο αδερφό της δεν τον συνάντησε ποτέ καθώς ο πατέρας της ήταν κατά το παρελθόν διαζευγμένος.

Η οικογένεια του πατέρα της ήταν καθολικοί, αλλά αυτός δεν την βάφτισε θέλοντας να την στρέψει στον αθεϊσμό. Η Μελάνια όμως παντρεύτηκε το 2005 σε καθολική εκκλησία και αποδέχτηκε την Θεία ευχαριστία με τον σύζυγο της, Ντόναλντ Τραμπ. Τα φοιτητικά της χρόνια τα έζησε στην Λουμπλιάνα, όπου παρακολούθησε Σχολή Δεύτερης Ευκαιρίας στον τομέα της φωτογραφίας και του σχεδίου και συνέχισε στο πανεπιστήμιο της πόλης για έναν χρόνο, όπου άφησε τις σπουδές της. Η Μελάνια μιλάει έξι γλώσσες: σερβοκροάτικα, αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, γερμανικά και την μητρική της γλώσσα, τα σλοβένικα.

Η γνωριμία με την Μελάνια

Η πρώτη επαφή μεταξύ τους έγινε σε μια εβδομαδιαία γιορτή μόδας στην Νέα Υόρκη το 1998. Ο Τραμπ είχε αποστασιοποιηθεί από την τότε σύζυγό του Μάρλα Μαπλς και είχε κανονίσει εκείνη τη βραδιά να βγει με τη Σελίνα Μίλντερφάρτ. Ο Τραμπ πρότεινε στην Μελάνια να του δώσει τον αριθμό τηλεφώνου της, και αυτή αρχικά αρνήθηκε. Αυτό όμως άλλαξε και τελικά δέχτηκε απομακρύνοντας την μεταξύ τους σχέση για ένα διάστημα. Από το 1999 όμως η σχέση τους έγινε εμφανής σε μια συνέντευξη στο The Howard Stern Show. Το ζευγάρι απέκτησε δημοφιλία από την έναρξη της εκπομπής The Apprentice, που ξεκίνησε το 2004.

Ο Ντόναλντ και η Μελάνια παντρεύτηκαν το 2005 στην περιοχή Palm Beach, στην Φλόριδα. Στις 20 Μαρτίου 2006, γεννήθηκε ο γιος τους Μπάρρον Γούιλιαμ Τραμπ, με το πρώτο όνομα να δίνεται από τον Ντόναλντ και το δεύτερο από την σύζυγο του. Η οικογένεια Τραμπ έμενε εξαρχής στο πύργο Τραμπ, αλλά λόγω της εκλογής του, ο Τραμπ μετακινήθηκε στον Λευκό Οίκο και η σύζυγος του παρέμεινε στο κτήριο μαζί με τον γιὀ της έως ότου ολοκληρώσει τις σχολικές του υποχρεώσεις.

  • Τον Νοέμβριο του 2015, η Μελάνια ερωτήθηκε σχετικά για την εκλογική εκστρατεία του συζύγου της, και αυτή απάντησε λέγοντας “Τον υποστηρίζω επειδή ό,τι και να κάνει, θα το κάνει για την Αμερική. Αγαπάει τον Αμερικάνικο λαό και θέλει να τον βοηθήσει”.
  • Στις 18 Ιουλίου του 2016, έδωσε την πρώτη της ομιλία, στην οποία, όμως, υπήρχε μια παράγραφος που ήταν αρκετά όμοια με μία από τις ομιλίες της Μισέλ Ομπάμα. Όταν ερωτήθηκε σχετικά, εκείνη απάντησε πως ομιλία της γράφτηκε με λίγη βοήθεια. Αυτός που έγραψε την ομιλία ήταν ο Μέρεντιθ ΜάκΊβερ, ο οποίος δουλεύει για τον Ντόναλντ Τραμπ και απολογήθηκε στη Μελάνια Τραμπ, για το «πολύπλοκο» μήνυμα που της έδωσε.

Μελάνια Τραμπ σχετικές ειδήσεις:

  • Τραμπ κορωνοϊός: Σε στρατιωτικό νοσοκομείο ο Αμερικανός πρόεδρος – Με πυρετό

    Σε στρατιωτικό νοσοκομείο ο Τραμπ λόγω κορωνοϊού - Δεν παραδίδει στον αντιπρόεδρο [vid]

    Τραμπ κορωνοϊός: Ο Αμερικανός πρόεδρος μεταφέρθηκε σε στρατιωτικό νοσοκομείο αφού έχει συμπτώματα από τον ιό. Θα εργάζεται από εκεί, δεν παραδίδει στον αντιπρόεδρο. Τι είπε ο ίδιος.

    Τραμπ κορωνοϊός: Σε στρατιωτικό νοσοκομείο ο Αμερικανός πρόεδρος – Με πυρετό
  • Τζο Μπάιντεν κορωνοϊός: Πρέπει να εξεταστεί άμεσα

    Πρέπει να εξεταστεί άμεσα για κορωνοϊό ο Τζο Μπάιντεν

    Τζο Μπάιντεν κορωνοϊός: Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών θα πρέπει να υποβληθεί σε τεστ κορωνοϊού καθώς ήρθε σε επαφή με τον Ντόναλντ Τραμπ.

    Τζο Μπάιντεν κορωνοϊός: Πρέπει να εξεταστεί άμεσα
  • Ντόναλντ Τραμπ κορωνοϊός: Θετικός στον ιό ο πρόεδρος των ΗΠΑ και η Μελάνια

    Θετικοί στον κορωνοϊό Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ - Αμφότεροι είναι καλά στην υγεία τους

    Ντόναλντ Τραμπ κορωνοϊός: Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερική επιβεβαίωσε ότι βρέθηκε θετικός στον ιό.

    Ντόναλντ Τραμπ κορωνοϊός: Θετικός στον ιό ο πρόεδρος των ΗΠΑ και η Μελάνια
  • Μελάνια Τραμπ: To δολοφονικό βλέμμα στην κόρη του Ντόναλντ Τραμπ

    Πήρε «φωτιά» το Twitter με το δολοφονικό βλέμμα της Μελάνια στην Ιβάνκα - To βίντεο που έγινε viral

    Μελάνια Τραμπ: Στο συνέδριο που οργάνωσε ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, για την εξασφάλιση του προεδρικού χρίσματος των Ρεπουμπλικανών, η κάμερα «τσάκωσε» ένα άκρως δολοφονικό βλέμμα της Μελάνια προς την Ιβάνκα.

    Μελάνια Τραμπ: To δολοφονικό βλέμμα στην κόρη του Ντόναλντ Τραμπ
  • Ντόναλντ Μελάνια Τραμπ: Η κίνηση με το τραβηγμένο χέρι της συζύγου του προέδρου της Αμερικής που συζητήθηκε

    Πήρε «φωτιά» το twitter με την στάση της Μελάνια - Πιάνει το φόρεμα ή αποφεύγει τον Τραμπ αναρωτιούνται οι χρήστες [vid]

    Ντόναλντ Μελάνια Τραμπ: Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η Πρώτη Κυρία εικονίζεται την ώρα που κατεβαίνει τις σκάλες, βάζοντας το χέρι της πάνω στο φόρεμά της, θέλοντας να το συγκρατήσει ή μήπως να αποφύγει κάτι;

    Ντόναλντ Μελάνια Τραμπ: Η κίνηση με το τραβηγμένο χέρι της συζύγου του προέδρου της Αμερικής που συζητήθηκε
  • Μελάνια Τραμπ: Οι αποκαλύψεις για την σχέση της με τον Ντόναλντ Τραμπ και οι έπαινοι για τον ανδρισμό του

    Μελάνια Τραμπ: Οι αποκαλύψεις για την σχέση της με τον Ντόναλντ Τραμπ και οι έπαινοι για τον ανδρισμό του

    Μελάνια Τραμπ: Στα αποσπάσματα του βιβλίου περιγράφεται η υπεράσπιση του ανδρισμού του Τραμπ από την Μελάνια, η αντίδρασή της μετά τις κατηγορίες σε βάρος του προέδρου των ΗΠΑ για τη σχέση του με πορνοστάρ.

    Μελάνια Τραμπ: Οι αποκαλύψεις για την σχέση της με τον Ντόναλντ Τραμπ και οι έπαινοι για τον ανδρισμό του
  • Μελάνια Τραμπ: Νέο βιβλίο υποστηρίζει ότι είναι πιο σατανική από τον Ντόναλντ Τραμπ

    Αποκαλύψεις για τη Μελάνια Τραμπ - Νέο βιβλίο υποστηρίζει ότι είναι πιο σατανική από τον Ντόναλντ Τραμπ

    Μελάνια Τραμπ: Οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας βάζουν «φωτιά» στον Λευκό Οίκο καθώς ένα νέο βιβλίο υποστηρίζει ότι η Πρώτη Κυρία είναι πιο σατανική από τον σύζυγό της, Ντόναλντ Τραμπ.

    Μελάνια Τραμπ: Νέο βιβλίο υποστηρίζει ότι είναι πιο σατανική από τον Ντόναλντ Τραμπ
  • Τζορτζ Φλόιντ: Η Αμερική «φλέγεται» – Ο Τραμπ σε απομόνωση

    Η Αμερική «φλέγεται» - Ο Τραμπ σε απομόνωση

    Τζορτζ Φλόιντ: Για δέκατη συνεχόμενη μέρα συνεχίζονται οι μαζικές, συγκρουσιακές διαδηλώσεις στις ΗΠΑ που έχουν ξεσπάσει μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικούς στη Μινεάπολις. Μετά τον Ντέρεκ Σόβιν και οι άλλοι τρεις αστυνομικοί που ήταν παρόντες στη δολοφονία κατηγορούνται, ενώ η εξέγερση έχει φέρει τον Ντόναλντ Τραμπ σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

    Τζορτζ Φλόιντ: Η Αμερική «φλέγεται» – Ο Τραμπ σε απομόνωση
  • Μελάνια Τραμπ: «Παγωμένο» χαμόγελο με το ζόρι

    Η επική σκηνή που ο Ντόναλντ Τραμπ ζητά από την Μελάνια να χαμογελάσει έστω για λίγο στους φωτογράφους

    Μελάνια Τραμπ: Ο Ντόναλντ Τραμπ ζητάει από τη σύζυγό του Μελάνια να χαμογελάσει στο φακό και η συγκεκριμένη στιγμή κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

    Μελάνια Τραμπ: «Παγωμένο» χαμόγελο με το ζόρι