Διεθνή

Μελάνια Τραμπ: Φόρεσε midi φόρεμα 4.500 δολαρίων και πήγε να ψηφίσει χωρίς μάσκα

Μελάνια Τραμπ: Φόρεσε midi φόρεμα 4.500 δολαρίων και πήγε να ψηφίσει χωρίς μάσκα
Μελάνια Τραμπ: Η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου φαίνεται ότι ακολουθεί τη γραμμή του ενάντια στη μάσκα.

Η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια επέλεξε ένα Gucci φόρεμα αξίας 4.500 δολαρίων όταν πήγε να ψηφίσει στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.

Όπως ήταν φυσικό τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα. Και για την κομψότητά της, αλλά και για το γεγονός ότι η πρώτη κυρία της χώρας δεν φόρεσε μάσκα.  Η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ εμφανίστηκε χαμογελαστή στη ηλιόλουστη πολιτεία, τη στιγμή που πήγαινε να ψηφίσει για τις σημερινές αμερικανικές εκλογές.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών δεν φορούσε μάσκα, παρά την εντολή για χρήση μάσκας στη συγκεκριμένη κομητεία και ήταν χαμογελαστή προς τους δημοσιογράφους. Η Μελάνια Τραμπ είχε την προστασία πολλών αστυνομικών που τη συνόδευαν, ενώ τόνισε ότι ήθελε να ψηφίσει την ημέρα των εκλογών.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Το tweet που έχει αναρτήσει η πρώτη κυρία των ΗΠΑ στον λογαριασμό της για τις εκλογές

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την Betfair Exchange, ο Τραμπ κέρδισε έδαφος τη νύχτα που πέρασε στις διαδικτυακές αγορές στοιχημάτων στη Βρετανία σε ό, τι αφορά τις αμερικανικές εκλογές. Βέβαια, ο Τζο Μπάιντεν, παρέμεινε το φαβορί, σύμφωνα με την ίδια εταιρεία.

Οι πιθανότητες του Τραμπ να κερδίσει τις εκλογές αυξήθηκαν σε 39% από 35% που είχε προηγουμένως στη συγκεκριμένη βρετανική πλατφόρμα. Αντίθετα, του Δημοκρατικού αντιπάλου του μειώθηκαν σε 61% από 65% που είχε προηγουμένως.

Η εκλογική αναμέτρηση Τραμπ – Μπάιντεν προβλέπεται ότι θα είναι με διαφορά το μεγαλύτερο στοιχηματικό γεγονός που έχει καταγραφεί ποτέ, με 300 εκατομμύρια στερλίνες (σχεδόν 333 εκατομμυρία ευρώ) να έχουν ήδη παιχτεί μέχρι στιγμής σε στοιχήματα στην πλατφόρμα, σύμφωνα με την Betfair Exchange.

Δείτε το τελευταίο βίντεο που ανάρτησε ο Ντόναλντ Τραμπ που δεν σταματάει να χρησιμοποιεί το Twitter ούτε την ημέρα των εκλογών:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments