Διεθνή

Fire and Fury: Ο γυναικοκατακτητής Τραμπ, που βαριέται τους παγκόσμιους ηγέτες

Fire and Fury: Ο γυναικοκατακτητής Τραμπ, που βαριέται τους παγκόσμιους ηγέτες
Πυρ και μανία είναι ο Ντόναλντ Τραμπ με την κυκλοφορία του επίμαχου βιβλίου "Fire and Fury" που βγάζει τα οικογενειακά και πολιτικά άπλυτα του Αμερικανού Προέδρου στη φόρα. Τα 7 σημεία - κλειδιά με αποσπάσματα από το βιβλίο, αν μη τι άλλο δικαιολογούν την οργή του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν περίμενε ότι θα εκλεγεί πρόεδρος. Η Μελάνια έκλαιγε όταν βγήκαν τα αποτελέσματα και συνειδητοποίησε ότι θα γίνει Πρώτη Κυρία είναι μερικά μόνο από τα επίμαχα σημεία του πολύκροτου βιβλίου “Fire and Fury” που έχει κάνει άνω κάτω τον Λευκό Οίκο.

Ο συγγραφέας του, Μάικλ Γουλφ επιμένει ότι έχει πάρει συνεντεύξεις από περισσότερα από 200 άτομα μέσα στο Λευκό Οίκο. Fake news απαντά ο Τραμπ ο οποίος αρνείται ότι του δόθηκε ποτέ άδεια να μπει στα ενδότερα της προεδρικής κατοικίας.

Παρόλα αυτά 7 σημεία του βιβλίου “Fire and Fury” καίνε τον Τραμπ

Ο Τραμπ δεν περίμενε πως θα νικούσε τη Χίλαρι Κλίντον και μάλιστα φαίνεται πως ο ίδιος ήταν έτοιμος να επιστρέψει στην ζωή του μετά το τέλος της εκλογικής μάχης. Ο Γουλφ εξηγεί ότι ο ίδιος σκεφτόταν τα επόμενα βήματά του.

“Μόλις έχανε, ο Τραμπ θα γινόταν πασίγνωστος και θα αυτοανακηρυσσόταν μάρτυρας απέναντι στην απατεώνα Χίλαρι. Η κόρη του Ιβάνκα και ο γαμπρός του θα ήταν διεθνείς celebrities. Η Μελάνια, την οποία είχε διαβεβαιώσει ο Ντόναλντ ότι δεν θα εκλεγεί πρόεδρος, θα επέστρεφε σε αυτόν χωρίς διαλείμματα. Η ήττα θα ήταν κέρδος για όλους”.

Ο Τραμπ δεν ήθελε να μετακομίσει στον Λευκό Οίκο. 

Τραμπ και Μελανια κοιμούνταν σε ξεχωριστά δωμάτια και ο Ντόναλντ απαγόρευε στις οικιακές βοηθούς του Λευκού Οίκου να μαζεύουν τα πράγματα που πετούσε στο πάτωμα.

“Ήταν η πρώτη φορά μετά τους Κένεντι που ο Λευκός Οίκος φιλοξενεί ζευγάρι που κοιμάται σε διαφορετικές κρεβατοκάμαρες. Τις πρώτες ημέρες ο Ντόναλντ παρήγγειλε δύο τηλεοράσεις και μια κλειδαριά για να κλειδώνει το δωμάτιό του. Επέβαλε και δικούς του κανόνες: Κανείς δεν ακουμπά τίποτα ειδικά την οδοντόβουρτσά του (είχε φόβους ότι θα τον δηλητηριάσουν, για αυτό εξάλλου τρώει και στα ΜακΝτόναλντ, όπου δεν γνωρίζουν πότε θα πάει). Επίσης έστρωνε μόνος το κρεβάτι του.

Τραμπ ο γυναικοκατακτητής

«Όταν κυνηγούσε τη γυναίκα ενός φίλου του, προσπαθούσε να την πείσει ότι ο άνδρας της ίσως να μην ήταν αυτό που εκείνη νόμιζε. Αυτό το έκανε με το να την βάζει να ακούει κρυφά σε ανοιχτή ακρόαση την συνομιλία που είχε κατ’ ιδίαν ο Τραμπ με τον σύζυγό της στο γραφείο του.

Μετά έβαζε τη γραμματέα του να καλέσει τον φίλο στο γραφείο του. Όταν εκείνος έφθανε, ο Τραμπ έβαζε σε εφαρμογή το… πονηρό σχέδιό του.

«Σου αρέσει ακόμη να κάνεις σεξ με τη γυναίκα σου; Πόσο συχνά; Θα πρέπει να έχεις π@δ@ξει και καλύτερες απ’ τη γυναίκα σου. Μίλησέ μου γι’ αυτό. Στις 3 θα μου έρθουν κορίτσια από το Λος Άντζελες. Μπορούμε να ανεβούμε επάνω και να περάσουμε υπέροχα. Το υπόσχομαι”.

Όλη αυτή την ώρα ο Τραμπ άφηνε τη γυναίκα του φίλου να ακούει την κουβέντα από ανοιχτή ακρόαση… Κάτι που φέρεται να του έδινε το… πλεονέκτημα για να κάνει στην συνέχεια την δική του «κίνηση».

Ιβάνκα και Τζάρεντ έκαναν συμφωνία Η Ιβάνκα και ο σύζυγός της είχαν κανονίσει ποιος θα έχει διοικητική θέση στον Λευκό Οίκο. Αν εμφανιζόταν η ευκαιρία για κάποιον να γίνει πρόεδρος στο μέλλον αυτή θα ήταν η Ιβάνκα.

Ο εκνευρισμός κατά την ορκωμοσία

Ο Τραμπ ήταν εκνευρισμένος την ημέρα της ορκωμοσίας του σύμφωνα με το βιβλίο. Είχε τσακωθεί με τη Μελάνια και ήταν ενοχλημένος για αρκετούς διάσημους που δεν παρευρέθηκαν στην τελετή. “Εκνευρισμένος, και τσατισμένος, είχε ήδη τσακωθεί με τη Μελάνια, ο Τραμπ δεν ευχαριστήθηκε την ημέρα της ορκωμοσίας του. Η Μελάνια ήταν έτοιμη να βάλει τα κλάματα”.

Ο Γουλφ αναφέρει ότι ο εκπρόσωπος Marc Corallo αποχώρησε από το επιτελείο Τραμπ γιατί φοβήθηκε ότι θα εμπλακεί στη υπόθεση για παρεμπόδιση δικαιοσύνης με τον γαμπρό του Τραμπ Τζάρεντ και τη συνάντηση με τη Ρωσίδα δικηγόρο τον Ιούνιο του 2004.

“Συμβούλευσαν τον Mark Corallo να μη μιλήσει στον Τύπο, μάλιστα του είπαν να μην απαντά καν το τηλέφωνό του. Αργότερα μέσα στην εβδομάδα, ο Corallo, βλέποντας ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα θετικό αποτέλεσμα, παραιτήθηκε. Η πλευρά της Ιβάνκα και του Τζάρεντ όμως έκαναν λόγο για απόλυσή του.

Τίλερσον: Ο Τραμπ είναι ηλίθιος 

“Για τους Steve Mnuchin και τον Reince Priebus, ο Τραμπ ήταν ένας ηλίθιος. Για τον Gary Cohn, ένας βλάκας και ένα “σκ@@ό”. Για τον H.R. McMaster μια αποτυχία και η λίστα με τα κοσμιτικά επίθετα συνεχίζεται…Ένας ηλίθιος που περιτριγυρίζεται από κλόουν. Ο Τραμπ δεν έχει διαβάσει ποτέ τίποτα, ούτε ένα μέμο, ούτε μία σύνοψη, τίποτα. Σηκώνεται κατά τη διάρκεια κάθε συνάντησης που έχει με κάποιον παγκόσμιο ηγέτη επειδή βαριέται. Και το επιτελείο του δεν είναι καλύτερο.

Ο Μπάνον ήταν ένας εγωκεντρικός που νομίζει ότι είναι πιο έξυπνος από ότι πραγματικά είναι. Και ο Τραμπ δεν είναι καλύτερος. Κανείς δεν θα επιβιώσει μετά τον πρώτο χρόνο παρά μόνο η οικογένειά του. Βρίσκομαι μόνιμα σε κατάσταση σοκ και τρόμου”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments