Διεθνή

Φονικοί ανεμοστρόβιλοι “σαρώνουν” τις ΗΠΑ

Φονικοί ανεμοστρόβιλοι “σαρώνουν” τις ΗΠΑ
Οι ανεμοστρόβιλοι κατά τη διάρκεια της νύχτας μπορούν να εξελιχθούν σε ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο φαινόμενο καθώς είναι δύσκολο να τους δει κανείς και κινούνται με υψηλές ταχύτητες.

Τουλάχιστον 5 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν στο πέρασμα των ανεμοστρόβιλων στην Αλαμπάμα, στο Τενεσί και στον Μισισίπι χθες και σήμερα το πρωί.

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν τη νύχτα στο Ροζάλι, μια μικρή κοινότητα στη βορειανατολική Αλαμπάμα, όπου καταγράφθηκε τουλάχιστον ένας ανεμοστρόβιλος από έναν “κυνηγό” των ακραίων καιρικών φαινομένων, ανέφερε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία στον ιστότοπό της.

Παράλληλα, ένα ζευγάρι σκοτώθηκε στην Κομητεία Πολκ στο Τενεσί, έγραψε η εφημερίδα Chattanooga Times Free Press, επικαλούμενη έναν στέλεχος των τοπικών δυνάμεων επιβολής του νόμου. Δεκάδες άνθρωποι τραυματίστηκαν στην πολιτεία, μεταξύ αυτών τουλάχιστον 20 στην Κομητεία Μακμίν, μετέδωσε το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο WATE.

Στο Ίντερ στην Αλαμπάμα, τέσσερα παιδιά και αρκετοί ενήλικες τραυματίστηκαν όταν ένας ανεμοστρόβιλος ισοπέδωσε έναν παιδικό σταθμό σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

 Τα θύματα αναζητούσαν καταφύγιο στο εσωτερικό του παιδικού σταθμού, ο οποίος εκείνη τη στιγμή δεν λειτουργούσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments