Τουρισμός

Θάσος: “Βουλιάζει” από τουρίστες

Θάσος: “Βουλιάζει” από τουρίστες
Βούλγαροι, Τούρκοι και Σέρβοι τουρίστες, βοηθούν το νησί να ανακάμψει μετά την καταστροφική πυρκαγιά.

Συρρέουν στη Θάσο Βούλγαροι, Τούρκοι και Σέρβοι τουρίστες, στηρίζοντας το νησί μετά την καταστροφική πυρκαγιά.

Οι Βούλγαροι γιορτάζουν στη Θάσο την ημέρα της ανεξαρτησίας τους και σπεύδουν στο νησί κατά χιλιάδες από νωρίς το πρωί.

Ήδη, τα καράβια, στη διαδρομή Καβάλα – Θάσος είναι ασφυκτικά γεμάτα. Σύμμαχος στο τριήμερό τους αναμένεται να είναι και ο καλός καιρός, που θα τους επιτρέψει όχι μόνο να πραγματοποιήσουν βόλτες στο πανέμορφο νησί, αλλά και να κολυμπήσουν, ενώ εκτός από τους Βούλγαρους, στο νησί καταφθάνουν κατά εκατοντάδες και Τούρκοι επισκέπτες.

 “Η Θάσος αποτελεί έναν άριστο τόπο διαμονής για τους Βούλγαρους και του Τούρκους αυτή την περίοδο. Αυτή την περίοδο το νησί είναι ιδανικό. Από το καλοκαίρι συνεχίζει να κεντρίζει το ενδιαφέρον των τουριστών, αλλά και για τις επόμενες ημέρες”, αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δήμαρχος Θάσου, Κώστας Χατζηεμμανουήλ, ο οποίος έδωσε παράλληλα και το στίγμα της άφιξης των χιλιάδων επισκεπτών. “Από το πρωί όλα τα πλοία και από τα δύο λιμάνια της Καβάλας είναι γεμάτα. Εκτός από τους Βούλγαρους και τους Τούρκους έχουμε και πολλούς Σέρβους. 

Η μεγάλη φωτιά που σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες δεν έχει επηρεάσει τον τουρισμό μας. Μάλιστα μιλώντας με τον πρόξενο της Σερβίας στη Θεσσαλονίκη, μου ανέφερε ότι όλο το τελευταίο διάστημα δεν είχε ούτε ένα τηλεφώνημα για ακύρωση καταλύματος. Σε αυτό το κομμάτι όλοι μας παίξαμε σημαντικό ρόλο, γιατί από την πρώτη στιγμή στα ξένα μέσα τονίσαμε ότι η φωτιά δεν είχε καμιά σχέση με τα τουριστικά μέρη”, είπε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments