Τουρισμός

Δήμος Πλατανιά: Σε λειτουργία περίπτερο τουριστικής πληροφόρησης

Δήμος Πλατανιά: Σε λειτουργία περίπτερο τουριστικής πληροφόρησης
Περίπτερο τουριστικής πληροφόρησης (Infokiosk), ως σημείο υποδοχής και ενημέρωσης των επισκεπτών του δήμου, λειτουργεί από σήμερα σε κεντρικό σημείο του Πλατανιά.

Ο Δήμος Πλατανιά ενημερώνει ότι ο περίπτερο, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, στελεχώνεται από κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό και διαθέτει τρεις θέσεις εργασίας, σύνδεση ίντερνετ, τηλέφωνο καθώς και τηλεόραση, μέσω της οποίας προβάλλονται βίντεο με τα σημαντικότερα αξιοθέατα και σημεία ενδιαφέροντος του δήμου. Επίσης, υπάρχει διαθέσιμος ηλεκτρονικός υπολογιστής με πρόσβαση στο διαδίκτυο για επισκέπτες που θέλουν να λάβουν πρόσθετες πληροφορίες. Το περίπτερο λειτουργεί καθημερινά και οι ώρες λειτουργίας του είναι από τις 7:00 έως τις 23:00.

«Με τη λειτουργία του, το περίπτερο τουριστικής πληροφόρησης καλύπτει τις ανάγκες πληροφόρησης των επισκεπτών του δήμου μας αλλά και όλης της Κρήτης, καθώς σε αυτό παρέχονται πληροφορίες για όλα τα χωριά του δήμου μας, για τα αξιοθέατα, τις προτεινόμενες διαδρομές στην ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο, τα μουσεία, τους αρχαιολογικούς χώρους, τις εκδηλώσεις, τα δρομολόγια συγκοινωνιακών μέσων. Οι επισκέπτες μπορούν, επίσης, να προμηθευτούν τουριστικούς οδηγούς, τουριστικούς χάρτες, φυλλάδια, περιοδικά, εφημερίδες και πληροφοριακό υλικό», αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Πλατανιά.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, καταβάλλονται προσπάθειες ώστε να λειτουργήσουν αντίστοιχοι χώροι ενημέρωσης επισκεπτών και σε άλλα κεντρικά σημεία του Δήμου Πλατανιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments