Πολιτική

Διαλέξτε εσείς: Δημοσκοπήσεις… για κάθε γούστο!

Διαλέξτε εσείς: Δημοσκοπήσεις… για κάθε γούστο!
Σε κάποιες "φεύγει" μπροστά η ΝΔ, σε κάποιες άλλες ο ΣΥΡΙΖΑ.

Εν μέσω πολιτικού “αναβρασμού”, οι δημοσκοπήσεις πολλαπλασιάζονται και τα αποτελέσματα… ποικίλουν. Ορισμένα από αυτά καταγράφουν έως και διψήφιο προβάδισμα του Κυριάκου Μητσοτάκη έναντι του Αλέξη Τσίπρα, ενώ άλλα καταγράφουν πρωτιά για τον πρωθυπουργό.

Ειδικότερα, σε εκείνη που δημοσιεύει “το Χωνί” και διεξήγαγε η Bridging Europe ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προβάδισμα 4,2% στην πρόθεση ψήφου, ενώ σ’ αυτήν που δημοσιεύει ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής από την Opinion Poll, η διαφορά είναι συντριπτική υπέρ της Νέας Δημοκρατίας.

Στη δημοσκόπηση της εταιρίας Opinion Poll, η ψαλίδα ανοίγει στις 12,5 ποσοστιαίες μονάδες και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, καταγράφει διπλάσια ποσοστά από τον Αλέξη Τσίπρα.

Στην πρόθεση ψήφου, η Ν.Δ. προηγείται με ποσοστό 31% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει 18,5%. Τρίτο κόμμα παραμένει η Χρυσή Αυγή με 6,5% και ακολουθεί το ΚΚΕ με 5,5%. Η Δημοκρατική Συμπαράταξη συγκεντρώνει 5%, ενώ στη Βουλή φαίνεται να μπαίνει η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου με 3%. Οι ΑΝ.ΕΛ. με 2% μπορεί να εξασφαλίσουν την είσοδο και πάλι στη Βουλή, όπως και η Ενωση Κεντρώων συγκεντρώνει επίσης 2%, η Λαϊκή Ενότητα 1,5%. Σε διπλάσια ποσοστά παραμένουν οι αναποφάσιστοι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments