Αθλητισμός

Ξέσπασε με 5άρα ο Άρης !

Ξέσπασε με 5άρα ο Άρης !
Καταιγιστικός ήταν ο Αρης στο "Κλεάνθης Βικελίδης" που συνέτριψε την Καλλονή με 5-0, έφτασε τους οκτώ βαθμούς στο πρωτάθλημα της Football League και έδειξε πως η αγωνιστική του κρίση ανήκει στο παρελθόν...

​Μονόλογος του Αρη ήταν το πρώτο ημίχρονο με τους «κίτρινους» να έχουν την συντριπτική κατοχή της μπάλας, το προβάδισμα στο σκορ, ενώ έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να «καθαρίσουν» το παιχνίδι από στα πρώτα 45’.

Ο Νίκος Αναστόπουλος που και πάλι είχε αλλαγές στο αρχικό του σχήμα (σ.σ. ξεκίνησαν οι Νέτο, Μπαργκάν, Ανάκογλου), είδε την ομάδα του να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και να μην απειλείται καθόλου, αφού η πρώτα τελική της Καλλονής έγινε στο 42’, με ένα μακρινό σουτ του Γεωργίου το οποίο μπλόκαρε ο Διούδης.

Οι «κίτρινοι» ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι, έψαξαν το γκολ από νωρίς και το σημείωσαν στο 12’ με τον Ιλιτς να ανοίγει λογαριασμό, με τον Σέρβο να εκμεταλλεύεται την ωραία σέντρα του ορεξάτου Μπαργκάν.

Στο 20’ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι του Ποζατζίδη, ενώ στο 26’ ο Μπαργκάν από πασέρ, λίγο έλειψε να… ντυθεί σκορερ, όμως το σουτ του μπλόκαρε ο πορτιέρε της Καλλονής, Μανιάτης.

Στο 36’ ο ίδιος παίκτης δοκίμασε και πάλι το πόδι του με την μπάλα να περνάει άουτ, ενώ στο 40’ ο Μιλούνοβιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγο έλειψε να πετύχει το 2-0, η μπάλα δεν του έκανε όμως το χατίρι και πέρασε άουτ.

Ισοπεδωτικός Αρης…

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Αρης έχασε μία απίθανη ευκαιρία για το 2-0 με τους Ιλιτς και Ανάκογλου, να σημαδεύουν αμφότεροι το δοκάρι. Αρχικά ο Ανάκογλου, έκανε το σουτ εκτός περιοχής η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και έφτασε στον Ιλιτς, με τον Σέρβο στο πλασέ του να βρίσκει ξανά… δοκάρι, με τον Μιλούνοβιτς να έχει και τρίτη ευκαιρία, όμως το σουτ του κατέληξε άουτ, με τους “κίτρινους” να κλοτσούν “χρυσή” ευκαιρία για να “καθαρίσουν” το παιχνίδι!

Στη συνέχεια έπεσε κάπως ο ρυθμός του αγώνα, αφού μέχρι και το 70′ ουδεμία φάση καταγράφτηκε στο παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να ισορροπούν την κατάσταση, χωρίς να μπορούν ωστόσο να απειλήσουν την εστία του Διούδη.

“Βροχή” από γκολ

Κάπου εκεί ήρθε το ξέσπασμα του Αρη, με τους “κίτρινους” να βρίσκουν μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών τρεις φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα. Αρχικά, στο 75, ο Τάτος, με ωραίο πλασέ νίκησε τον Μανιάτη, ενώ στο 77′ ο Αρης σφράγισε τη νίκη του με τον Καπνίδη να βάζει και πάλι το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Στο 80′ ήταν η σειρά του καλύτερου παίκτη στο γήπεδο του Μπαργκάν να βάλει και αυτός την… υπογραφή του, σκοράροντας το 4-0. Ενα γκολ που ήταν και το καλύτερο στο παιχνίδι!

Κι όμως το… πάρτι των παικτών του Νίκου Αναστόπουλου είχε και συνέχεια με τον αρχηγό, Ανδρέρα Τάτο να βάζει το… κερασάκι στην τούρτα, καθώς με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ (87′), νίκησε τον Μανιάτη και έκανε το τελικό 5-0.

Άρης (Nίκος Aναστόπουλος): Διούδης, Νέτο, Καράμπελας, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Παυλίδης, Ανάκογλου (73′ Ρόβας), Μπαργκάν, Ίλιτς (65′ Καπνίδης), Τάτος, Μιλούνοβιτς (68′ Ντούνης).

Καλλονή (Γιώργος Βαζάκας): Μανιάτης, Ζουλιώτης, Ποζατζίδης, Ρεπετσάς, Τζελίδης, Ντάλλας, Γιώργου (83′ Σάββας), Λιταίνας (55′ Γιούκαρης), Τριανταφύλλου (68′ Λαμπράκης), Φράγκος, Λουσιάν.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments