Ελλάδα

Κρήτη: Απόπλου πλοίου θα επιδιώξουν οι αγρότες

Κρήτη: Απόπλου πλοίου θα επιδιώξουν οι αγρότες
Θα μεταβούν το απόγευμα στο λιμάνι όπου θα πιέσουν τους ναυτεργάτες να επιτρέψουν τον απόπλου ενός πλοίου, ώστε να γίνει η διακίνηση των προϊόντων τους που κινδυνεύουν να σαπίσουν εξαιτίας της πολυήμερης απεργίας της ΠΝΟ.

“Καρφιά” για την Κυβέρνηση εξαπολύει ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Παραγωγών Εκτός Εποχής Κηπευτικών και Αγροτικών Δραστηριοτήτων Φυτικής Παραγωγής του δήμου Ιεράπετρας, ο οποίος αναφέρει πως «Μετά από τις προσπάθειες που κάναμε να πείσουμε την κυβέρνηση να εφαρμόσει τον νόμο για πλοίο ασφαλείας, δεν το έχει κάνει».

Για τον λόγο αυτόν, αγρότες από ολόκληρο το νησί αναμένεται να μεταβούν στις 6 μ.μ. στο λιμάνι του Ηρακλείου, με στόχο να πιέσουν τους ναυτεργάτες να επιτρέψουν τον απόπλου ενός πλοίου, ώστε να γίνει η διακίνηση των προϊόντων τους, που κινδυνεύουν να σαπίσουν λόγω της πολυήμερης απεργίας της ΠΝΟ.

Επίσης, ο Σύλλογος κάνει γνωστή την πρόθεση των Μινωικών Γραμμών να επιτρέψουν απόψε τον απόπλου ενός πλοίου, ωστόσο για να είναι αυτό εφικτό η ακτοπλοϊκή εταιρεία ζητά και τη βοήθεια των αγροτών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments