Αθλητισμός

Αναμονή για τον αμφίβολο Μάντζαρη

Αναμονή για τον αμφίβολο Μάντζαρη
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Ούνικς Καζάν (9/12, 21:45) και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα μάθει την Παρασκευή (9/12) αν στην 11η «στροφή» θα έχει στη διάθεσή του τον Βαγγέλη Μάντζαρη.

Ο 26χρονος διεθνής γκαρντ τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από μία διάταση στον αριστερό προσαγωγό και την Τετάρτη (7/12) συμμετείχε σε ένα μέρος της προπόνησης της ομάδας του, ενώ το ίδιο έπραξε και την Πέμπτη (8/12).

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μάλιστα πριν από την έναρξη του προγράμματος της ομάδας του υποβλήθηκε σε θεραπεία και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Ούνικς Καζάν θα αποφασιστεί την Παρασκευή (9/12), καθώς ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θέλει να ρισκάρει έναν πιθανό υποτροπιασμό του τραυματισμού. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης πάντως έχει αρκετές πιθανότητες για να προλάβει το ματς με την ομάδα του Κώστα Καϊμακόγλου.

Οσον αφορά τον Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ένα οστικό οίδημα, την Πέμπτη (8/12) ακολούθησε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα το πρόγραμμα της ομάδας του κι εφόσον το κρίνει ο προπονητής του, θα επιστρέψει στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού.

Πηγή:sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments