Κινδυνεύει να μείνει χωρίς φάρμακα το νοσοκομείο Κέρκυρας | Pagenews.gr
Pagenews Team 8 Δεκεμβρίου 2016, 14:13 8 Δεκεμβρίου 2016, 14:13

Τον κώδωνα του κινδύνου να βρεθεί αντιμέτωπο με σοβαρές ελλείψεις φαρμάκων το νοσοκομείο της Κέρκυρας, κρούει ο διοικητής του, Φοίβος Κακαβίτσας, μετά και την εξαγγελία της ΠΝΟ για νέα 48ωρη απεργία.

«Αν θα παραμείνουν δεμένα τα πλοία στα λιμάνια, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων των ναυτεργατών, μετά τη Δευτέρα με Τρίτη κινδυνεύουμε να αντιμετωπίσουμε σοβαρές ελλείψεις φαρμάκων στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Κακαβίτσας.
Πάντως ο διοικητής του νοσοκομείου ήδη έχει έρθει σε επαφή με το Σωματείο Ναυτεργατών Κέρκυρας, προκειμένου να βρεθεί τρόπος να μεταφερθούν από την Ηγουμενίτσα τα φάρμακα στο νησί.

«Υπάρχει η καλύτερη πρόθεση εκ μέρους του Σωματείου Ναυτεργατών, αλλά δεν γνωρίζω πως θα γίνει ο διαχωρισμός των φαρμάκων από άλλα ήδη που είναι ήδη στα φορτία των πολυάριθμων φορτηγών που βρίσκονται εδώ και μέρες στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας» τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου Κέρκυρας, Φοίβος Κακαβίτσας.

«Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν καλύτερο, για να μεταφερθούν τα φάρμακα στο νησί» διαβεβαίωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Σωματείου Ναυτεργατών Κέρκυρας, Χρήστος Βιτουλαδίτης.

TAGS: