Θεσσαλονίκη: Αναφορά συμβολαιογράφων στην Εισαγγελία για ματαιώσεις πλειστηριασμών | Pagenews.gr
Pagenews Team 9 Δεκεμβρίου 2016, 18:16

 Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προσέφυγαν οι συμβολαιογράφοι, καταγγέλλοντας ματαιώσεις πλειστηριασμών από μέλη του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς.


Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, η αναφορά διαβιβάστηκε τις προηγούμενες ημέρες στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης και διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα.


Ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων χαρακτηρίζει στην ίδια ανακοίνωση «ανώνυμη και παντελώς αόριστη την καταγγελία που κατατέθηκε κατά δύο συγκεκριμένων μελών του για τη συμμετοχή και τη δράση τους κάθε Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο και γενικά στο κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς».


«Μια πρώτη σύντομη απάντηση από την πλευρά μας: Σιγά μη φοβηθούμε! Μια πιο ″εμπεριστατωμένη απάντηση» άλλωστε θα δώσουμε τις αμέσως επόμενες ημέρες, στο Ειρηνοδικείο, στις γειτονιές και τους δρόμους της πόλης: Η τρομοκρατία όχι μόνο δεν μας σταματά, αλλά με περισσότερη δύναμη μας οπλίζει, το κίνημά μας θα μαζικοποιήσει και την πολιτική τους στ’ αζήτητα της ιστορίας θα στείλει», καταλήγει η ανακοίνωση

TAGS: