Αθλητισμός

ΠΑΟΚ, μπορείς να… αποκλειστείς!

ΠΑΟΚ, μπορείς να… αποκλειστείς!
Με εντυπωσίασε ο ΠΑΟΚ στο 2-0 με την Σλόβαν στην Τούμπα. Τον χάρηκα. Ήταν πολύ καλός στο τελευταίο ματς του ομίλου κι έδειξε ότι άξιζε αυτός την πρόκριση.

ΠΑΟΚ είναι αυτός. Μία έτσι, μία αλλοιώς. Κερδίζει εκτός έδρας την Φιορεντίνα και χάνει στην Τούμπα από την Καραμπάχ. Καμία έκπληξη. ΠΑΟΚ είναι. Ομάδα με δυνατότητες ολοφάνερες να παίρνει το πρωτάθλημα και δεν τερματίζει ούτε τρίτος. Ομάδα με δικαιολογημένες φιλοδοξίες να κάνει έστω «κάτι» στην Ευρώπη και αποτυχαίνει πανηγυρικά.

Αυτός, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ που δεν πιάνεται, που είναι και γιουβέτσι και στουπέτσι, ποιόν θέλει για αντίπαλο, προκειμένου να περάσει στους «16» του γιουρόπα. Για πάρτη του ΠΑΟΚ υπάρχει μία παρτίδα από 16 ομάδες. Ποιά απ’ αυτές κάνει κέφι;

Εκτός της Φιορεντίνα που αποκλείεται να ξαναβρεθεί στην κόντρα και την οποία την πήρε στα σημεία. Νίκη και ισοπαλία στα δύο παιχνίδια του ομίλου. Από τις άλλες 15 της λίστας δύσκολα να βρεις ομάδα στα… μέτρα του ΠΑΟΚ. Το ΑΠΟΕΛ, κάποια Οσμανλίσπορ, την Κόπεγχάγη που την έκαναν ξού από το τσάμπιονς ληγκ. Ποιά; Μήπως την Μπεσίκτας.

Κι όμως! Αν ήμουν στο επιτελείο του ΠΑΟΚ θα προτιμούσα αντίπαλο πάνω από τα κυβικά μου. Γιατί; Επειδή είμαι ΠΑΟΚ! Επειδή είμαι ικανός για το χειρώτερο αλλά και το πολύ καλύτερο.

Πηγή: apodytiriakias.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments