Αναστόπουλος: «Εγώ τον Άρη τον ανέβασα δύο φορές, δεν τον έριξα» | Pagenews.gr
Pagenews Team 26 Δεκεμβρίου 2016, 15:42

Αναλυτικά όλα όσα είπε στον «Arena fm 89,4»:

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο 58χρονος κόουτς, στάθηκε στην αναμέτρηση με τα Χανιά και το… χιτσκοκικό φινάλε του αγώνα: «Είτε κερδίζεις με 3-0, είτε 1-0, είτε η απόδοσή σου είναι καλή, είτε μέτρια οι βαθμοί της νίκης είναι τρεις. Σε ορισμένα ματς, συνδυάσαμε εμφάνιση και αποτέλεσμα. Δεν πανηγυρίζουμε γιατί κερδίσαμε τα Χανιά. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι και φυσικά δεν μπορείς να είσαι σε σταθερό ρυθμό σε όλα τα μας».

Η συμμετοχή πολλών επιθετικών στο τέλος του ματς, σας έκανε να πιστέψετε στο γκολ;

«Το θέμα είναι πως δεν μπορείς να ρισκάρεις ένα ολόκληρο ημίχρονο. Άντε να ρισκάρεις 10-15 λεπτά. Ένα ματς αν δεν τον κερδίζεις, οφείλεις να μην το χάνεις. Εκτός αν είναι αγώνας, όπου η νίκη σου εκπληρώνει τον στόχο. Εμάς η φιλοσοφία μας είναι να μην παρατάμε κανένα ματς. Το ίδιο έγινε με τον Αστέρα και τα Τρίκαλα».

Υπάρχει αντίπαλος που πιστεύετε ότι θα σας πιέσει φέτος;

«Όλες τις ομάδες τις σεβόμαστε και τις υπολογίζουμε. Κανέναν δεν φοβόμαστε πλην από τον εαυτό μας και τον… Θεό! Αυτή είναι η φιλοσοφία μας».

Σας ενοχλεί που ακόμα η ομάδα δεν είναι στην κορυφή;

«Δεν υπάρχουν πρωταθλητές χειμώνα, καλοκαιριού και τα λοιπά. Εμείς θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές στο τέλος».

Υπάρχει ικανοποίηση για τις πληρωμές;

«Φυσικά και σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Αν εξαιρέσουμε 2-3 ομάδες στην Ελλάδα, υπάρχει γενικότερα θέμα. Μην το μεγαλοποιούμε όμως και δίνουμε ανούσια έκταση. Σκεφτείτε απλά ότι ο κ. Καρυπίδης δεν εισπράττει από πουθενά. Ούτε αβανταδόρος του είμαι, ούτε και δικηγόρος του, αλλά έτσι είναι».

Όσον αφορά τις φήμες που είχαν αναπτυχθεί μετά την κακή εκκίνηση στο πρωτάθλημα, ο 58χρονος κόουτς, πήρε θέση, ξεκαθαρίζοντας: «Ας τελειώσει το παραμυθάκι αυτό, που δεν έχει και δράκο! Εγώ τον Άρη δύο φορές τον ανέβασα και μία ακόμα θα το κάνω φέτος! Άλλοι τον έριξαν. Ζητάς από τη διοίκηση να διαψεύσει, τι; Δεν μπορεί στα φιλικά να λες ότι η ομάδα δεν είχε φρεσκάδα. Αν με τσιγκλήσει κανείς θα με βρει μπροστά του. Ποια προπονητολογία να διαψεύσει η ΠΑΕ; Η κριτική πρέπει να γίνεται και να είναι η καλή, όχι η κακοπροαίρετη. Αυτή που την έκαναν είχαν συμμετοχή, όταν έπεσε ο Άρης. Όχι εγώ, οι παίκτες και ο κ. Καρυπίδης».

Για την επιστροφή Τζεμπούρ, τόνισε: «Όλοι οι παίκτες, έτσι και ο Τζεμπούρ έχουν το «κλειδί τους, τη δική τους φιλοσοφία. Από εκεί και πέρα προσπαθώ μέσα από τον διάλογο και τις συζητήσεις να έχω επαφή με τους παίκτες. Αν δεν είσαι πρωταθλητής, δεν μπορείς και να τους το μεταφέρεις».

Για την κλήρωση με Ολυμπιακό: «Μας έτυχε η δυσκολότερη κλήρωση με τον Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα, είναι διαφορετικά τα ματς του Κυπέλλου από αυτά του πρωταθλήματος. Θα είναι ένα ματς διαφήμιση, με γεμάτο το γήπεδο. Η ατμόσφαιρα θα είναι εξαιρετική. Θα μας απασχολήσει, όταν έρθει εκείνη η μέρα».

Τέλος, έστειλε και τις δικές του ευχές: «Να ευχηθώ να έχουμε την υγεία μας. Από εκεί και πέρα είμαι σίγουρος, ότι το 2017 θα μας βρει εκεί που όλοι έχουμε θέσει ως στόχο. Να έρθει η άνοδος γρήγορα και να βρεθούμε εκεί που αξίζει ο σύλλογος να είναι».

πηγή: sdna.gr