Διεθνή

Πάρτι γενεθλίων για… 1,3 εκατ. καλεσμένους!

Πάρτι γενεθλίων για… 1,3 εκατ. καλεσμένους!
Η ανοιχτή πρόσκληση μέσω facebook των γονιών μιας έφηβης για το πάρτι γενεθλίων της στο Μεξικό, είχε ανέλπιστη προσέλευση κόσμου!

Απίστευτες διαστάσεις έλαβε το πάρτι γενεθλίων μίας 15χρονης από το Μεξικό χθες, Δευτέρα, καθώς η ανοιχτή πρόσκληση που απηύθυναν μέσω κοινωνικών δικτύων οι γονείς της, είχε πολύ θετική ανταπόκριση.

Αν και το πάρτι θα διοργανωνόταν σε μια κοινότητα μόλις 200 κατοίκων στο κεντρικό Μεξικό και είχε σχεδιαστεί για 800 καλεσμένους, περισσότεροι από 1,3 εκατ. χρήστες του Facebook δήλωσαν ότι θα παραβρεθούν σε αυτό, αναγκάζοντας τις τοπικές αρχές να μεταφέρουν τη γιορτή σε μια έκταση δεκάδων στρεμμάτων. Τελικά, το «παρών» στο πάρτι έδωσαν χιλιάδες άνθρωποι, σύμφωνα με το BBC.

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από μερικές εβδομάδες, ο πατέρας της νεαρής Μεξικανής Ρούμπι Ιμπάρα Γκαρσία, μέσω βίντεο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο, προσκαλούσε το κοινό στα γενέθλια κόρης του, προσθέτοντας ότι όλοι είναι ευπρόσδεκτοι.

Μάλιστα, ο πατέρας της έφηβης, Κρεσέντσιο Ιμπάρα, επεσήμανε ότι θα διεξαχθεί και ιπποδρομία, με έπαθλο 470 ευρώ για τον νικητή.

Η πρόσκληση τελικά μαγνήτισε το ενδιαφέρον άνω του ενός εκατομμυρίου ανθρώπων με το πάρτι να μετατρέπεται σε ανοιχτή εκδήλωση, ενώ ο πατέρας της διάσημης πλέον Ρούμπι, μιλώντας σε τοπικά Μέσα, δήλωσε ότι η οικογένεια δεν φανταζόταν τις διαστάσεις που θα λάμβανε μια απλή διαδικτυακή πρόσκληση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments