Αθλητισμός

Παίρνει φωτιά ο ΠΑΟ: Η ανατροπή με αντι-Ιμπάρμπο και «τελειωμένο», ο Τζαβέλλας και το ακριβό όνομα!

Παίρνει φωτιά ο ΠΑΟ: Η ανατροπή με αντι-Ιμπάρμπο και «τελειωμένο», ο Τζαβέλλας και το ακριβό όνομα!
Εξελίξεις στα μεταγραφικά των Πρασίνων - Άλλαξε γνώμη ο Ουζουνίδης για έναν εγχώριο «στόχο» και για παίκτη της ομάδας! Ποιος ξεγράφεται και τι ισχύει για τον άσο του ΠΑΟΚ;

​Πυρετώδεις είναι οι συζητήσεις που γίνονται στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες μέρες και μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του Νίκου Λυμπερόπουλου, ο οποίος πλέον τρέχει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, σε συνεργασία πάντα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Μετά την απόκτηση του Δημήτρη Κουρμπέλη, οι Πράσινοι πλέον ρίχνουν το βάρος στην ενίσχυση της επίθεσης, ωστόσο για να αποκτηθεί κάποιος κυνηγός θα πρέπει να αποχωρήσει πρώτα ο Ιμπάρμπο.

Οι Πράσινοι έχουν ενημερώσει ήδη την ομάδα του παίκτη, την Κάλιαρι, ότι δεν υπολογίζουν τον Κολομβιανό άσο, με τον ιταλικό σύλλογο να προχωράει τις επαφές του με τους υποψήφιους μνηστήρες, χωρίς, φυσικά, το Τριφύλλι να έχει κάποιο λόγο στις διαπραγματεύσεις.

Αν και εφόσον, λοιπόν, αποχωρήσει ο Ιμπάρμπο, τότε στον Παναθηναϊκό αναμένεται να ψάξουν την περίπτωση του Μασούντ, το όνομά του οποίου παίζει δυνατά σήμερα στον Τύπο.

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν προχωρημένες επαφές ανάμεσα στο Τριφύλλι και στην ομάδα της Νέας Σμύρνης για τον Ιρανό, όπως παραδέχθηκε και ο Χρήστος Δάρας, ωστόσο έχει σημασία στη συγκεκριμένη περίπτωση η “στροφή” που έχει κάνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος δείχνει, πλέον, να βλέπει με πιο θετικό μάτι τον παίκτη.

Ο Έλληνας τεχνικός θεωρούσε αρχικά τον Μασούντ μεγάλο σε ηλικία (32), αλλά βλέποντας ότι οι Πράσινοι δεν έχουν πολλές δυνατότητες (ο Ιρανός μπορεί να αποκτηθεί με 200.000-250.000), πιστεύει ότι μπορεί να είναι μια καλή -έστω προσωρινή- λύση για τη γραμμή κρούσης αντί του Ιμπάρμπο, ο οποίος έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζεται. Θα πρέπει, βέβαια, να βρεθεί και η χρυσή τομή με τον Πανιώνιο, με τον οποίο υπάρχει ακόμα εκκρεμότητα για τη μεταγραφή του νεαρού Ευαγγέλου.

Από την άλλη, δείχνει να απομακρύνεται οριστικά για την επίθεση η περίπτωση του Μίκαελ Ίσακ, ο οποίος έχει κριθεί από τους ανθρώπους του Τριφυλλιού πολύ ακριβή και μάλλον απλησίαστη περίπτωση.

Την ίδια στιγμή, ανατροπή φαίνεται να υπάρχει και για τον Γουακάσο, ο οποίος αρχικά είχε τοποθετηθεί στη μαύρη λίστα του Ουζουνίδη. Πλέον, γίνονται δεύτερες σκέψεις για τον Γκανέζο και υπάρχει η πρόθεση να του δοθεί μία ακόμα ευκαιρία να δείξει την αξία του όταν επιστρέψει από το Κόπα Άφρικα και μέχει το τέλος της σεζόν.

Όσον αφορά την ενίσχυση στην άμυνα, οι Πράσινοι δε δείχνουν να βιάζονται. Οι Σαμπά και Ιβανόφ αναμένεται να χαιρετήσουν το Γενάρη, ο μικρός Ευαγγέλου δεν υπολογίζεται από τον Ουζουνίδη, ωστόσο ακόμα δεν έχουν “κεντράρει” σε κάποιο στόχο. Ο Τζαβέλλας θα μπορούσε να απασχολήσει, αλλά μόνο στην περίπτωση που έμενε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο όπως σας έχουμε αποκαλύψει από χθες, αυτή τη στιγμή το προβάδισμα για τον Έλληνα άσο δείχνει να το έχει η ΑΕΚ.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments