Αθλητισμός

Δήλωση Βέλλιου για το ενδιαφέρον από Ελλάδα!

Δήλωση Βέλλιου για το ενδιαφέρον από Ελλάδα!
Διαβάστε τι είπε ο Απόστολος Βέλλιος για το ενδιαφέρον των ελληνικών ομάδων, τη Νότιγχαμ, τον Ολυμπιακό και την κατάσταση στον Ηρακλή.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94.6:

«Είναι διαφορετικό αλλά όχι πρωτόγνωρο για εμένα να κάνω ποδοσφαιρικά Χριστούγεννα. Πέρσι ήμουν στην Ελλάδα με την οικογένειά μου, φέτος δεν έχω την δυνατότητα να το κάνω αυτό αλλά έχω κάνει Έλληνες φίλους και περνάω χρόνο μαζί τους στα ρεπό»

Για τις ατασθαλίες ενός αθλητή την περίοδο των εορτών: «Σε όλα αυτά πρέπει να υπάρχει ένα όριο ώστε να μπορείς να είσαι εξελίξιμος. Είναι πολύ γλυκιά η ζωή ενός ποδοσφαιριστή, όμως δεν γίνεται χωρίς να βάζεις όρια».

Για το εάν τήρησαν τα έθιμα (στολισμούς κλπ): «Έχω Έλληνες φίλους με τους οποίους φάγαμε μαζί αλλά αυτό μόνο στις 24 γιατί μετά είχαμε αγώνα, οπότε δεν υπήρχε χρόνος. Φυσικά αυτό έγινε και με την ομάδα στο προπονητικό. Κι εγώ έχω στολίσει. Μου αρέσουν τα Χριστούγεννα».

Για το εάν γνωρίζει πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο το διάστημα που απουσιάζει: «Ενημερώνομαι και γνωρίζω πράγματα».

Για το ξεκίνημα του στη σεζόν: «Ίσως δεν το περίμενα τόσο γρήγορα σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Με ικανοποιεί πάρα πολύ και μου δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Το απολαμβάνω αυτό που ζω στην Αγγλία κι έχω ακόμη τέσσερα χρόνια συμβόλαιο».

Για το ενδιαφέρον ελληνικών ομάδων: «Έχω διαβάσει αυτά που γράφονται. Είναι τιμή μου. Το να ακούγεται το όνομά σου σημαίνει ότι κάνεις κάτι καλά. Ευχαριστιέμαι κάθε μου στιγμή στην Αγγλία, όμως το ποδόσφαιρο είναι τρελό, νιώθω καλά και ανυπομονώ για την συνέχεια. Εγώ συνεχίζω την δουλειά μου, τα παιχνίδια δεν σταματάνε. Έχουμε δώσει ήδη 23 ματς ενώ πέρσι στην Ελλάδα αγωνίστηκα συνολικά σε 27».

Για την σχέση Νότιγχαμ-Ολυμπιακού: « Δεν γνωρίζουμε πράγματα εμείς οι ποδοσφαιριστές. Πέρασαν κάποια ονόματα όπως και το κυρίου Μαρινάκη, αλλά και Ρώσων. Σίγουρα αυτό που φαίνεται είναι πως θα αλλάξουμε αφεντικό γιατί αυτός που έχει την ομάδα θέλει να την πουλήσει».

Για τον Ηρακλή: «Δυστυχώς είναι δύσκολα τα πράγματα. Είναι διοικητικό το θέμα γιατί μιλάω και με κάποια παιδιά. Είναι άσχημο να μην πληρώνεσαι και είναι ίσως απ’ τις χειρότερες μέρες της ομάδας στην Σούπερ Λίγκα. Κινδυνεύει αλλά ευελπιστώ πως δεν θα πέσει».

Για το αν μπορεί να «σπάσει» η κυριαρχία του Ολυμπιακού: «Φέτος είναι δύσκολο. Εγώ θέλω να υπάρχει ανταγωνισμός θέλω να υπάρχουν αρκετές ομάδες που να διεκδικούν το πρωτάθλημα ώστε να το βλέπει και περισσότερος κόσμος. Αυτό είναι απ’ τα πράγματα που αγαπάω στην Αγγλία».

Για το εάν μπορεί να υπάρξει νέα Λέστερ στην Αγγλία: «Από τότε που έπεσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νομίζω ότι όλα είναι εφικτά, αν και σίγουρα είναι δυνατές οι Τσέλσι, Λίβερπουλ και Σίτι, αλλά όλα μπορεί να συμβούν».

Ποια ομάδα υποστήριζε όταν έβλεπε μικρός αγγλικό ποδόσφαιρο: «Δεν είχα ομάδα, μου άρεσαν όλες. Από τότε που πήγα στην Έβερτον έγινε οπαδός της, έμαθα την ιστορία της και με έβαλαν στο κλίμα. Έπαιξα πολύ μικρός εκεί και όταν ήμουν 19-20 με αντιμετώπιζαν λες και ήμουν 30. Περίμεναν από εμένα πράγματα αντίστοιχα με αυτά που θα περίμεναν με έναν φτασμένο σέντερ-φορ».

πηγή:  sportdog.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments