Αθλητισμός

Κι όμως, οι παιχνιδάρες του Λοτζέσκι δε …συγκινούν – Το 1 εκατ. ευρώ και ποιους «προσέχει» ο Ολυμπιακός!

Κι όμως, οι παιχνιδάρες του Λοτζέσκι δε …συγκινούν – Το 1 εκατ. ευρώ και ποιους «προσέχει» ο Ολυμπιακός!
Τι κι αν ο Αμερικανοβέλγος κάνει σε κάθε παιχνίδι "όργια", οι πρωταθλητές δε δείχνουν να... βιάζονται για την ανανέωση του συμβολαίου του και κοιτάζουν ...άλλες περιπτώσεις! Ποιες;

​Ο Ολυμπιακός, παρά τις απουσίες του Πρίντεζη, του Αγραβάνη και του Χάκετ, πήρε αυτό που ήθελε με αντίπαλο τη Φενέρ. Στο τέλος, βέβαια, λίγο έλειψε να πάθει ζημιά, όταν οι Τούρκοι πλησίασαν απειλητικά, όμως ήταν εκεί ο Σπανούλης με τον Λοτζέσκι για να αποτρέψουν την ολική ανατροπή.

Ο Λοτζέσκι ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι ο κορυφαίος του Ολυμπιακού. Ένας παίκτης, που τις τελευταίες μέρες βρέθηκε στο επίκεντρο, εξαιτίας δηλώσεών του που έκανε σε βελγγική ιστοσελίδα για το μέλλον του. Δηλώσεις, που είχαν… μέσα Νταρουσάφακα και Μπαρτσελόνα.

Ο Αμερικανοβέλγος, μέσω της ΚΑΕ, έκανε δηλώσεις πριν από μερικές μέρες, αναφέροντας την αφοσίωσή του στον Ολυμπιακό. Και όντως έτσι είναι τα πράγματα. Ό,τι και να είπε στη βελγική ιστοσελίδα ο Λοτζέσκι, αυτό που δεν αλλάζει είναι η σταθερά εξαιρετική του απόδοση με τη φανέλα των Πειραιωτών!

Κι αυτό θα συνεχίσει να κάνει ο 31χρονος σμολ-φόργουορντ, ο οποίος στα τόσα χρόνια που είναι στο λιμάνι, έχει κερδίσει όλο τον κόσμο, όχι μόνο με την απόδοσή του, αλλά και με τον χαρακτήρα του. Το καλοκαίρι και τι θα κάνει τότε, είναι μία άλλη υπόθεση. Επαγγελματίας είναι, άλλωστε, και θα κοιτάξει το συμφέρον του.

Ωστόσο, πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι η τιμή για την ετήσια αμοιβή του θα ξεπεράσει το 1εκ. ευρώ. Ποσό που δεν είναι εύκολο να του προσφέρει ο Ολυμπιακός, χωρίς, όμως, να μπορεί να αποκλειστεί κάτι τέτοιο.

Πάντως, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν προτεραιότητα την ανανέωση της συνεργασίας με Πρίντεζη και Μάντζαρη. Όλα τα άλλα έρχονται πιο πίσω. Ακόμα και ο Λοτζέσκι…

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments