Στη «Φλόγα» ο Κυριάκος Μητσοτάκης | Pagenews.gr
Pagenews Team 30 Δεκεμβρίου 2016, 15:47

Τον σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «Φλόγα» επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου άκουσε και τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από τα παιδιά.

«Ο παιδικός καρκίνος θεραπεύεται στη συντριπτική του πλειοψηφία, πια. Η ιατρική έχει κάνει πολύ μεγάλη πρόοδο, αλλά- παρά ταύτα- είναι μία δύσκολη περιπέτεια και για τα παιδιά και για τις οικογένειες. Βοηθάτε, λοιπόν, και τα παιδιά και τις οικογένειες να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία, με αγάπη και με ελπίδα», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος χαρακτήρισε ανεκτίμητες τις υπηρεσίες του συλλόγου «Φλόγα» στα παιδιά και τις οικογένειές τους.

«Χαίρομαι που βλέπω τη «Φλόγα» να μεγαλώνει, να επεκτείνει τις υποδομές της, να προσφέρει νέα προγράμματα. Και θέλω να συγχαρώ, όχι μόνο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της «Φλόγας», αλλά όλους τους γονείς, οι οποίοι στέκονται και υποστηρίζουν τα παιδιά σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα. Από τον οποίο, όμως, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα βγουν νικητές», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης μαζί με τις ευχές του για τη νέα χρονιά και τη διαβεβαίωση, από την πλευρά του, ότι η ΝΔ είναι αρωγός και υποστηρικτής του συλλόγου.

Η πρόεδρος της «Φλόγας», Μαρία Τρυφωνίδου, τον ευχαρίστησε για την επίσκεψη και θυμήθηκε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι εδώ και χρόνια μέλος στην ποδοσφαιρική ομάδα του συλλόγου. «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, πολύ χαρούμενοι, που σήμερα επέλεξε τη «Φλόγα» να έρθει, να κάνει αυτήν την επίσκεψη», σημείωσε η κ. Τρυφωνίδου.

TAGS: