Αθλητισμός

Αποκάλυψη! Γιατί με Τζίγγερ, Βγενόπουλο δεν έγινε το γήπεδο

Αποκάλυψη! Γιατί με Τζίγγερ, Βγενόπουλο δεν έγινε το γήπεδο
Σαρανταπέντε ράφια τεχνικής εταιρείας γεμίζει το χαρτομάνι με τα σχέδια και τη γραφειοκρατική χαρτούρα, που αφορούσε το... νέο γήπεδο στο οποίο θα χρησιμοποιούσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Γιατί δεν έγινε το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού επί πολυμετοχικότητας; Επειδή δεν τα έβρισκαν στη μοιρασιά. Επειδή γήπεδο σημαίνει κονόμα και ο ένας δεν ήθελε να κονομήσει ο άλλος.

Σαρανταπέντε ράφια τεχνικής εταιρείας γεμίζει το χαρτομάνι με τα σχέδια και τη γραφειοκρατική χαρτούρα, που αφορούσε το… νέο γήπεδο στο οποίο θα χρησιμοποιούσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Όλοι ήταν σύμφωνοι. Δήμος, Ερασιτέχνης, Κυβέρνηση, και βέβαια οι… πολυμέτοχοι επί προεδρίας Νικόλα Πατέρα.

Και τι έγινε; Προσπάθειες όχι να ξεκινήσει το έργο, αλλά να σαμποταριστεί από τους μεγαλοεπιχειρηματίες της πολυμετοχικότητας. Γιατί; Είπαμε. Γιατί ο Τζίγγερ κι όχι ο Βγενόπουλος. Γιατί ο Βγενόπουλος κι όχι ο Γιαννακόπουλος.

Και τώρα, λέει, έβαλαν μπρος ο… Μιχαλαριάς, που έχει υπογράψει να χρησιμοποιεί την Λεωφόρο η ΠΑΕ, και ο υιός Μπαλτάκος, ο σημερινός πρόεδρος του ερασιτέχνη. Αυτοί οι δύο, όπως ο Αλλαφούζος, δεν θέλουν να κονομήσουν. Ούτε ο Τσίπρας να κονομήσει πολιτικό όφελος. Ποιός θα κονομήσει;

πηγή:  apodytiriakias.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments