Πολιτική

Τέρενς Κουίκ: Μείγμα εγωισμού και εμπάθειας για την Ελλάδα η στάση του ΔΝΤ

Τέρενς Κουίκ: Μείγμα εγωισμού και εμπάθειας για την Ελλάδα η στάση του ΔΝΤ
Μείγμα εγωισμού και εμπάθειας για την Ελλάδα χαρακτήρισε ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ τη στάση του ΔΝΤ στις διαπραγματεύσεις. «Οι δίδυμες εμμονές του Πολ -λάθος συνταγή- Τόμσεν και της βασιλικότερης του βασιλέως προστατευόμενής του, Ντέλια Βελκουλέσκου, είναι μείγμα εγωισμού και εμπάθειας για την Ελλάδα» δήλωσε ο Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε ερώτηση για την εμπλοκή των […]

Μείγμα εγωισμού και εμπάθειας για την Ελλάδα χαρακτήρισε ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ τη στάση του ΔΝΤ στις διαπραγματεύσεις.

«Οι δίδυμες εμμονές του Πολ -λάθος συνταγή- Τόμσεν και της βασιλικότερης του βασιλέως προστατευόμενής του, Ντέλια Βελκουλέσκου, είναι μείγμα εγωισμού και εμπάθειας για την Ελλάδα» δήλωσε ο Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε ερώτηση για την εμπλοκή των διαπραγματεύσεων λόγω της άκαμπτης στάσης του Ταμείου.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών υπογράμμισε ακόμη πως «άσχετα με τα παράλληλα διακρατικά παιγνίδια τους, η αξιολόγηση θα κλείσει, με τα χρονικά και ουσιαστικά αντίμετρα που επιβάλλονται και με βάση τα όσα είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε σχέση και με το χρέος».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments