Πολιτική

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη-Λεβέντη

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη-Λεβέντη
Συμφώνησαν στις μεταρρυθμίσεις, δεν τα βρήκαν για τις εκλογές.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητοστάκη με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη.

Οι κ.κ. Μητσοτάκης και Λεβέντης συμφώνησαν στην ανάγκη υλοποίησης ενός εθνικού σχεδίου μεταρρυθμίσεων στην Οικονομία, στη Δημόσια Διοίκηση, στην Παιδεία.

Αυτές οι μεταρρυθμίσεις θα υπερβαίνουν τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το Μνημόνιο και θα επεκτείνονται σε όλους τους τομείς, αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΝΔ, και προσθέτει ότι “το εθνικό σχέδιο περιλαμβάνει βαθιές τομές στη λειτουργία του πολιτικού συστήματος”.

Κατά την είσοδό του στο γραφείο του στη Βουλή, ο πρόεδρος της ΝΔ είπε με χιούμορ προς τον κ. Λεβέντη: «Έχεις φαίνεται περισσότερο ενδιαφέρον από τους άλλους αρχηγούς, ήλθαν περισσότεροι φωτογράφοι».

Επίσης, του είπε ότι το πρωί ήταν στη Θεσσαλονίκη και επισκέφθηκε τη Γεωργική Σχολή, όπου γίνεται καλή δουλειά.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ρώτησε τον κ. Μητσοτάκη εάν θα δει τα παιδιά του και ο πρόεδρος της ΝΔ απάντησε ότι «θα φύγει την Παρασκευή και θα επιστρέψει την Κυριακή», γιατί υπάρχουν οι εξεταστικές από τη Μεγάλη Δευτέρα.

Σημειώνεται ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο των επαφών που έχει ξεκινήσει με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο, ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα έχει συνάντηση με τον γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments