Πολιτική

Ποτάμι: Ο Τσίπρας διαπραγματεύεται μόνο με το κόμμα του

Ποτάμι: Ο Τσίπρας διαπραγματεύεται μόνο με το κόμμα του
"Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ επιδιώκουν τη δραματοποίηση της κατάστασης μήπως μπορέσουν και καλύψουν τα αποτελέσματα της ολέθριας τακτικής τους".

Ευθύνες στον Αλέξη Τσίπρα για την καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της συμφωνίας επέρριψε το Ποτάμι, με αφορμή το αίτημα του πρωθυπουργού για Σύνοδο Κορυφής.

Σε ανακοίνωσή του το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, ανέφερε πως ο πρωθυπουργός επαναφέρει το κλίμα του 2015.

“O κ.Τσίπρας κατάλαβε, στα λόγια τουλάχιστον, αυτό που του λέμε εδώ και καιρό: ότι κάθε μέρα αβεβαιότητας επιβαρύνει την ελληνική οικονομία”, επισημαίνει.Όπως αναφέρει το κόμμα, “κέρδος από την παράταση της αβεβαιότητας δεν υπάρχει. Μόνο ζημιές. Ο κ.Τσίπρας διαπραγματεύεται μόνο με το κόμμα του και οι πολίτες πληρώνουν το κόστος. Και τώρα ζητάει Σύνοδο Κορυφής των χωρών της ευρωζώνης.

Όπως και το καλοκαίρι του 2015, οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ επιδιώκουν τη δραματοποίηση της κατάστασης μήπως μπορέσουν και καλύψουν τα αποτελέσματα της ολέθριας τακτικής τους”.

“Ο κ.Τσίπρας θα έρθει ξανά στη Βουλή για να μας πει πόσες ώρες έμεινε ξάγρυπνος και πόσο σκληρά πάλεψε με τους κακούς. Αλλά τα παραμύθια δεν γίνονται πάντα πιστευτά”, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments