Πολιτική

Τζανακόπουλος: Αν πάνε όλα καλά στο Eurogroup, η αξιολόγηση μπορεί να κλείσει στο τέλος του μήνα

Τζανακόπουλος: Αν πάνε όλα καλά στο Eurogroup, η αξιολόγηση μπορεί να κλείσει στο τέλος του μήνα
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέφυγε να απαντήσει σχετικά με το πότε θα επιστρέψουν οι θεσμοί, συνιστώντας υπομονή.

Αισιόδοξος πως η αξιολόγηση μπορεί να κλείσει μέχρι το τέλος του μήνα, εάν όλα πάνε καλά στο Eurogroup εμφανίστηκε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Αν πάνε καλά τα πράγματα στο σημερινό Eurogroup, τότε μπορούμε μέχρι το τέλος του μήνα να ολοκληρώσουμε όλες τις διαδικασίες για τη δεύτερη αξιολόγηση, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στον Real FM.

Ερωτηθείς εάν η χώρα θα μπορέσει να προλάβει την προσεχή συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Τράπεζας για να μπει στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, απάντησε πως ότι κι αν δεν γίνει αυτό μπορεί να υπάρξει νέα συνεδρίαση 15-20 μέρες μετά.

Αναφορικά με το κλίμα της συνεδρίασης του Eurogroup και το πότε θα επιστρέψουν οι θεσμοί, ο κ. Τζανακόπουλος συνέστησε υπομονή λίγες ώρες μέχρι να ολοκληρωθεί η συνεδρίαση και υπογράμμισε την εκτίμηση, στο εσωτερικό της κυβέρνησης, ότι τις τελευταίες μέρες υπήρξε διάθεση από διάφορες πλευρές, οι οποίες έβαζαν ζητήματα, να βρεθεί κοινό έδαφος και να επανέλθουμε στο περίγραμμα της 20ης Φεβρουαρίου για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της αξιολόγησης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments