Διεθνή

Γύρισε από τις μπύρες και διαπίστωσε πως κέρδισε 1 εκ. ευρώ στο στοίχημα

Γύρισε από τις μπύρες και διαπίστωσε πως κέρδισε 1 εκ. ευρώ στο στοίχημα
Έπαιζε το ίδιο στοίχημα για μια ζωή.

Φαντάζεστε τον εαυτό σας να έχει βγει με φίλους για μπύρες και μόλις γυρίζει σπίτι να έχει λύσει το οικονομικό πρόβλημα της ζωής του;

Αυτό συνέβη με έναν μεσήλικα από το Λέστερ, ο οποίος την Παρασκευή το απόγευμα έπαιξε το καθιερωμένο στοίχημά του στις ιπποδρομίες, όταν και πόνταρε 19 λίρες (22 ευρώ) και αναχώρησε για την παμπ προκειμένου να δει τους φίλους του και να τα πιουν παρέα.

Γυρίζοντας όμως σπίτι του, και έχοντας πιεί τα ποτάκια του, αποφάσισε να ανοίξει το Internet να δει πως πήγε το στοίχημά του. 

Εκεί, προς μεγάλη του έκπληξη, διαπίστωσε πως με τα 20 ευρώ του, είχε πιάσει το απόλυτο στις κούρσες, κερδίζοντας περίπου 830 χιλιάδες λίρες, δηλαδή σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ.

«Παίζω αυτό το στοίχημα σχεδόν για είκοσι χρόνια και κερδίζοντας το επιτέλους είναι η πραγματοποίηση ενός ονείρου ζωής», είπε στην Mirror ο υπερτυχερός. 

«Με τα χρόνια έχω πλησιάσει μερικές φορές στο απόλυτο, αλλά προφανώς ποτέ δεν έχω φτάσει σε αυτό το σημείο! Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να στοιχηματίζω μετά από αυτό, αισθάνομαι ότι έχω επιτύχει το στόχο μου. Το πρώτο μου στοίχημα ήταν το 1986, νομίζω ότι είναι καιρός να σταματήσω. Δεν έπαιζα ποτέ μονά πάντα πολλά μαζί γιατί περίμενα να πιάσω την “καλή”. Επιτέλους έγινε», κατέληξε ο Βρετανός στην Mirror.

Ο Simon Clare, διευθυντής της εταιρίας στοιχημάτων, είπε στην εφημερίδα: «Αυτή είναι η πιο απίστευτη ιστορία στοιχήματος που έχουμε συναντήσει ποτέ, και ασφαλώς είναι μια δίκαιη ανταμοιβή για τον πελάτη μας που έπαιζε για είκοσι χρόνια! Μετά το πρωτάθλημα που πήρε πέρυσι η ποδοσφαιρική ομάδα της Λέστερ με 5000/1, αυτός ο πελάτης μας τερμάτισε τα πάντα!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments