Αθλητισμός

Οι τελευταίες εξελίξεις με προπονητή στον Ολυμπιακό – Έρχεται η έκπληξη;

Οι τελευταίες εξελίξεις με προπονητή στον Ολυμπιακό – Έρχεται η έκπληξη;
Ποιος χάνει έδαφος, ποιος βλέπει τις - λίγες - ελπίδες του να παραμένουν και ποια είναι η αγορά που... κρυφοκοιτάζει και πάλι ο Μαρινάκης.

Λίγες μέρες πριν ο Γκαρντ ήταν εκείνος που έμοιαζε με τεράστιο φαβορί για να αναλάβει τα ηνία του Ολυμπιακού, ωστόσο όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο δύσκολη φαίνεται να γίνεται η περίπτωση του Γάλλου.

Στον Ολυμπιακό θέλουν να τελειώσουν γρήγορα με το θέμα του νέου τεχνικού, ο Τάκης Λεμονής έχει κάποιες ελπίδες να παραμείνει, αλλά δεν είναι πολλές και δεν θα πρέπει να αποκλείουμε το ενδεχόμενο της έκπληξης από την ξένη αγορά. Και συγκεκριμένα, από την ισπανική, που είναι – μαζί με την πορτογαλική – η αγαπημένη του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Καθημερινά, άλλωστε, στα γραφεία φτάνουν προτάσεις για ξένους προπονητές και ο Ολυμπιακός ξεψαχνίζει κάθε περίπτωση πριν καταλήξει στον… εκλεκτό που θα τον οδηγήσει στην επόμενη μέρα και φυσικά θα παρουσιάσει μια σαφώς πιο βελτιωμένη ομάδα σε σχέση με αυτό που είδαμε φέτος.

Γι’ αυτό και ο Μαρινάκης είναι ιδιαίτερα προσεκτικός αυτή τη φορά, αφού δεν θέλει να την “πατήσει” όπως τη σεζόν που πέρασε και η οποία βρήκε τον Ολυμπιακό να αλλάζει συνολικά τέσσερις προπονητές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments