Πολιτική

Από την πίσω πόρτα μπήκε στο νοσοκομείο Τρικάλων ο Πολάκης

Από την πίσω πόρτα μπήκε στο νοσοκομείο Τρικάλων ο Πολάκης
Τα πνεύματα ήταν οξυμένα με διαδηλωτές, εργαζόμενους στο χώρο της Υγείας και εκπροσώπους συλλογικοτήτων και φορέων να βρίσκονται απ' έξω.

Στο Νοσοκομείο και στα Κέντρα Υγείας των Τρικάλων πραγματοποίησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, το Σάββατο.

Στο χώρο του Νοσοκομείου είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί διαδηλωτές, εργαζόμενοι στο χώρο της Υγείας και εκπρόσωποι συλλογικοτήτων και φορέων. 

Επειδή τα πνεύματα ήταν οξυμένα, ο αναπληρωτής υπουργός πέρασε τελικά στον χώρο του Νοσοκομείου και έπειτα από διαβουλεύσεις στελεχών του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ με την αστυνομία, από την πίσω πόρτα.

Αφού επιθεώρησε το Νοσοκομείο Τρικάλων, δήλωσε ότι έμεινε ικανοποιημένος από τη λειτουργία του, ενώ αναφέρθηκε στην κάλυψη κενών θέσεων και την εύρυθμη λειτουργία νέων και παλαιότερων κλινικών.

Τον υπουργό συνόδευαν οι βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος, Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης και τοπικά στελέχη, ενώ έδωσαν το «παρών» για μια σύντομη συνάντηση μαζί του και ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Θεσσαλίας Βασίλης Αναγνωστόπουλος και ο περιφερειακός σύμβουλος και πρώην υποδιοικητής του Νοσοκομείου Ντίνος Μπάρδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments