Αθλητισμός

Α-πί-στευ-το! Με 1,1 εκ. ευρώ νοικιάζεις τον Ρονάλντο για 4,5 ώρες!

Α-πί-στευ-το! Με 1,1 εκ. ευρώ νοικιάζεις τον Ρονάλντο για 4,5 ώρες!
Είσαι φανατικός θαυμαστής ή θαυμάστρια του Κριστιάνο Ρονάλντο; Θα ήθελες να περάσεις 4,5 ώρες με το είδωλό σου; Μπορείς... Αρκεί να έχεις 1,1 εκατομμύριο ευρώ!

​Διότι όλα τα ωραία κοστίζουν, πως να το κάνουμε! Απίστευτη αποκάλυψη από το βιβλίο «Football Leaks: The Dirty Business of Football», που βγάζει στη φόρα τα καλά κρυμμένα μυστικά διάσημων ποδοσφαιριστών, αλλά και ομ,άδων. 

Όπως αναφέρει, λοιπόν, κάθε (σχεδόν κοινός) θνητός μπορεί να ξοδέψει μερικές ώρες κάνοντας παρέα με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, αρκεί να διαθέτει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Κάθε άλλο, δηλαδή. 

Όποιος ενδιαφέρεται θα πρέπει να καταβάλει 1,1 εκατομμύριο ευρώ στην εταιρεία που διατηρεί ο Ρονάλντο, τη Multisports & Image Management.

Για παράδειγμα, μια εταιρεία με έδρα στη Σαουδική Αραβία, είχε δώσει αυτά τα χρήματα και έτσι μπόρεσε να έχει για μερικές ώρες τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου τον οποίο,… χρησιμοποίησε για διαφημιστικούς λόγους.

Στις 4,5 ώρες ο Κριστιάνο έβγαλε κάποιες φωτογραφίες, ανέβασε κάποιες από αυτές στο λογαριασμό του στο instagram και υπέγραψε φανέλες.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments