Αθλητισμός

Γκάμπριελ τριετίας στον Παναθηναϊκό!

Γκάμπριελ τριετίας στον Παναθηναϊκό!
Ο Παναθηναϊκός Superfoods κατέθεσε πρόταση για συνεργασία τριών ετών στον Κένι Γκάμπριελ και ουσιαστικά παίρνει μεγάλο προβάδισμα για την υπογραφή του παίκτη.n

Οι «πράσινοι» θέλουν να κρατήσουν στο ΟΑΚΑ τον Αμερικανό φόργουορντ που έδωσε πολλές λύσεις φέτος, ειδικά στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Όπως είχε γίνει γνωστό μετά το φινάλε των τελικών, ο Τσάβι Πασκουάλ επιθυμούσε να διατηρήσει τον κορμό του αναλλοίωτο, ενόψει της νέας σεζόν. 

Μάλιστα, ο Καταλανός τεχνικός έχει πάρα πολύ καλή άποψη για τον Αμερικανό πρώην παίκτη της Λοκομοτίβ Κουμπάν, ιδίως για το γεγονός ότι ερχόταν από τον πάγκο για 10-15 λεπτά, έδινε λύσεις και είχε… κρύο αίμα. Ο Γκάμπριελ σκόραρε, βοηθούσε στις αλλαγές στην άμυνα, έδινε ύψος και αθλητικότητα, ενώ «έβγαζε» και ενέργεια στο παρκέ. 

Όπως αποκάλυψε το «Eurohoops.net», οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει πρόταση για συνεργασία τριών χρόνων στην πλευρά του παίκτη και η απάντησή του αναμένεται άμεσα, αφού στο… παιχνίδι της απόκτησής του έχει μπει και η Μπεσίκτας. 

Βέβαια, με το τριετές συμβόλαιο που κατέθεσαν οι νταμπλούχοι, έχουν πάρει ουσιαστικό προβάδισμα για την υπογραφή του 28χρονου φόργουορντ, τον οποίον θέλουν να «δέσουν» στην Αθήνα.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments