Αθλητισμός

Ο Γεράσιμος Λιόντος και οι κινήσεις του κατά του γηπέδου της ΑΕΚ

Ο Γεράσιμος Λιόντος και οι κινήσεις του κατά του γηπέδου της ΑΕΚ
Οι πιέσεις προς τα στελέχη Υπουργείων, η... κάλυψη Λαφαζάνη και η προσπάθεια να παίξουν τα ρέστα τους στην τελική ευθεία.

Το θέμα της έκδοσης της οικοδομικής άδειας για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ έχει μπει κυριολεκτικά στην τελική ευθεία πλέον, καθώς έπειτα από την έγκριση της υψομετρικής μελέτης, η Ένωση μετρά αντίστροφα τις μέρες για να πάρει στα χέρια της το έγγραφο που θα της επιτρέψει να ξεκινήσει τα έργα για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς». Ωστόσο, ακόμη και τώρα υπάρχουν συγκεκριμένοι κύκλοι, αλλά και φυσικά πρόσωπα που προσπαθούν να φρενάρουν ή να καθυστερήσουν τις εξελίξεις. Μάλιστα, φαίνεται να παίζουν… τα ρέστα τους.

Μεταξύ αυτών βρίσκεται σταθερά η τοπική εφημερίδα «Κόντρα», η οποία λειτουργεί και την ιστοσελίδα eksegersi.gr και έχει άμεση σχέση με την «Στρούγκα». Στα αυτιά των ανθρώπων της ΑΕΚ έφτασε η πληροφορία ότι δημοσιογράφος της συγκεκριμένης εφημερίδας, ο Γεράσιμος Λιόντος, κάνει κινήσεις για την καθυστέρηση των διαδικασιών, ασκώντας πιέσεις στους ανθρώπους του ΥΠΑΠΕΝ και κυρίως τα στελέχη των υπηρεσιών!

Ο κ. Λιόντος δεν είναι… νέος πολέμιος του γηπέδου της ΑΕΚ. Οι πληροφορίες τον θέλουν να «ασχολήθηκε» και με την έγκριση της υψομετρικής μελέτης, κάνοντας ανάλογες κινήσεις προς το Υπουργείο Υποδομών (οι οποίες έπεσαν στο κενό), ενώ στο παρελθόν είχε… εμπλακεί και στο θέμα της έγκρισης της ΜΠΕ.

Μάλιστα, υπάρχει και βίντεο από παρουσία του στο δημοτικό συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας, στο οποίο όπως μπορείτε να δείτε και να ακούσετε παραδέχεται δημόσια ότι είχε… κάνει παρέμβαση στο ΥΠΑΠΕΝ, μαζί με έναν συνάδελφό του για το θέμα της ΜΠΕ, ενώ συστήθηκε ως δημοσιογράφος «της εφημερίδας Κόντρα, που έχει ανοίξει ένα μέτωπο ενάντια στο γήπεδο της ΑΕΚ, το λέμε καθαρά»!

Τη δική του σημασία, δε, έχει το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο βίντεο είχε επιχειρήσει να καλύψει τον Παναγιώτη Λαφαζάνη (στα… μάτια των αντιφρονούντων), λέγοντας ότι η ΜΠΕ στάλθηκε στην Περιφέρεια Αττικής αφού εκείνος είχε φύγει από το Υπουργείο. Κάτι που όλοι ξέρουν πως δεν ισχύει, αφού την εντολή να προχωρήσει η διαδικασία την είχε δώσει ο ίδιος ο Λαφαζάνης λίγα 24ωρα πριν από την αποχώρηση του. Αφού, βέβαια, πρώτα την είχε κρατήσει επί μήνες στο συρτάρι του χωρίς κανένα λόγο και κατά παράβαση των προβλεπόμενων διαδικασιών.

Στην ΑΕΚ δεν ανησυχούν για τις συγκεκριμένες κινήσεις των τελευταίων ημερών, όμως είναι αλήθεια τους έχει προκαλέσει έντονο εκνευρισμό το γεγονός πως ακόμη και την ύστατη στιγμή, υπάρχουν κάποιοι που προσπαθούν να ασκήσουν πιέσεις προς τα στελέχη του Υπουργείου, προκειμένου να καθυστερήσουν νόμιμες διαδικασίες, για ένα καθόλα σύννομο σχέδιο.

Πηγή: aek365.com

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments