Επτά κοπέλες έβγαιναν με τον ίδιο άντρα και έγιναν κολλητές! (pics) | Pagenews.gr
Pagenews Team 21 Ιουνίου 2017, 05:37 21 Ιουνίου 2017, 5:37

Μπορείς να κοροϊδέψεις πολλούς για λίγο καιρό. Λίγους για πολύ καιρό. Αυτό που δεν μπορείς να κάνεις είναι να κοροϊδέψεις πολλούς για πολύ καιρό, διότι κάποια στιγμή θα το καταλάβουν. Ή θα… προδοθείς.

Όπως συνέβη με τον Νέιθαν, έναν νεαρό γόη, ο οποίος είχε ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά εφτά παράλληλες σχέσεις. Και θεωρούσε πως θα τα καταφέρνει για πολύ καιρό. Μέχρι που έπεσε μόνος του στη… φάκα.

Ο Νέιθαν έκανε το «λάθος» να αγνοήσει έναν βασικό κανόνα λειτουργίας του Snapchat. Επειδή προφανώς… βαριόταν να στείλει μήνυμα σε καθεμία από τις κοπέλες στο… χαρέμι του, έφτιαξε ένα γκρουπ, τις έβαλε μέσα και έγραψε «Γειά σου όμορφη», νομίζοντας ότι μόνο η καθεμία ξεχωριστά μπορούσε να το διαβάσει.

Για κακή του τύχη, οι γυναίκες είδαν ότι το γκρουπ είχε… πολυκοσμία! Μία μάλιστα έσπευσε να μετονομάσει το γκρουπ, βγάζοντάς το «Τα όμορφα κορίτσια του Νέιθαν» και όλες μαζί άρχισαν να εξιστορούν τις ιστορίες τους. Ο Νέιθαν τις μπλόκαρε και στη συνέχεια οι κοπέλες άρχισαν να κανονίζουν να βγουν ραντεβού για να τα πουν!

Δείτε στις φωτογραφίες ορισμένα απ’ τα μηνύματα που αντάλλαξαν οι κοπέλες: