Αθλητισμός

“Προχωρημένες συζητήσεις Ολυμπιακού για Αντερλάν Σάντος”

“Προχωρημένες συζητήσεις Ολυμπιακού για Αντερλάν Σάντος”
Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει πως θα υπάρξουν εξελίξεις εντός των ημερών.

Ισπανικό δημοσίευμα θέλει τον Ολυμπιακό να ασχολείται πολύ ζεστά με τον Αντερλάν Σάντος και μάλιστα όπως αναφέρει οι διαπραγματεύσεις είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Μάλιστα, είναι πιθανόν να υπάρξει οριστική κατάληξη τις επόμενες ημέρες, βάσει των όσων αναφέρονται στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, που τονίζει ότι κόστισε περίπου 9,5 εκατομμύρια ευρώ στις «νυχτερίδες» προ δύο ετών και ότι με τα τωρινά δεδομένα κοστίζει 3,5-3,8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ επισημαίνεται ότι η παραχώρηση στον Ολυμπιακό μπορεί να γίνει είτε με κανονική μεταγραφή, αλλά και με τη μορφή δανεισμού. 

Αναλυτικά το «valenciacf.lasprovincias.es» αναφέρει:

«Η Βαλένθια είναι κοντά στη δεύτερη έξοδο από την ομάδα. Ο Αντερλάν Σάντος θα φύγει από το Μεστάγια αν καρποφορήσουν οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό. Οι επαφές έχουν γίνει πιο συχνές τις τελευταίες εβδομάδες και σκοπός είναι να συνεχίσει ο παίκτης στην ελληνική ομάδα. Φαίνεται πως η μεταγραφή θα κλείσει μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο Σάντος δεν είναι άγνωστος στην ελληνική ομάδα και η πώλησή του θα βοηθήσει τη Βαλένθια στο financial fair play».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments