Αθλητισμός

Πήρε Μαξίμοβιτς ο ΠΑΟΚ

Πήρε Μαξίμοβιτς ο ΠΑΟΚ
Σημαντική μεταγραφή για τον δικέφαλο.

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το Τμήμα Πόλο του Δικεφάλου ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον αθλητή, Μίλος Μαξίμοβιτς.

O Μαξίμοβιτς είναι 23 ετών, έχει ύψος 1,89 και αγωνίζεται στις θέσεις της περιφέρειας. Ο νέος αθλητής του Δικεφάλου κατάγεται από το Νόβι Σαντ της Σερβίας και έχει περάσει κατά το παρελθόν από τη Βοϊβοντίνα και τη γαλλική Μονπελιέ. Στα πρώτα του λόγια ως παίκτης του ΠΑΟΚ ο Σέρβος δήλωσε στο acpaok.gr:

"Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι στον ΠΑΟΚ και θα αγωνιστώ στην Ελλάδα. Θέλω να δώσω το 100% του εαυτού μου σε κάθε αγώνα. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε στα υψηλά στάνταρ που κινήθηκε πέρσι η ομάδα και αν είναι δυνατόν να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Αντιμετώπισα τον ΠΑΟΚ ως αντίπαλος την περσινή σεζόν, είδα ότι έχει μια πολύ δυνατή ομάδα, έναν καλό προπονητή και ήθελα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου σε αυτό το Σύλλογο".

Για τη μεταγραφή του Μαξίμοβιτς μίλησαν στο acpaok.gr ο έφορος του υδάτινου στίβου, Γιάννης Ελευθεριάδης αλλά και ο προπονητής της ομάδας πόλο, Πάνος Βέργος.

Γιάννης Ελευθεριάδης: "Από τη μεριά της διοίκησης ευχόμαστε το καλύτερο στον νέο αθλητή της ομάδας μας. Ο προπονητής ήθελε τον συγκεκριμένο παίκτη και εμείς ανταποκριθήκαμε άμεσα και υλοποιήσαμε αυτή την επιθυμία του. Τον φέραμε στη Θεσσαλονίκη και σήμερα υπέγραψε και επίσημα. Θέλουμε να κάνουμε μία ομάδα που θα είναι και πάλι μέσα στους στόχους της. Χάρη και στη συμβολή του προέδρου του ΑΣ ΠΑΟΚ, κ.Κατσαρή, που είναι πάντα δίπλα μας, θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ξανά ένα ανταγωνιστικό σύνολο".

Πάνος Βέργος: "Για τον Μίλος δείξαμε ενδιαφέρον εδώ και δύο χρόνια και τελικά φέτος θα συνεργαστούμε. Διαθέτει τα χαρακτηριστικά, τα οποία χρειάζεται η ομάδα για να γίνει ακόμη καλύτερη. Ο πήχης παραμένει πάντα ψηλά".

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments