Ελλάδα

Ποινική δίωξη για τις μπαλωθιές με έναν τραυματία σε γλέντι στην Κρήτη

Ποινική δίωξη για τις μπαλωθιές με έναν τραυματία σε γλέντι στην Κρήτη
Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο άσκησε σήμερα ο Εισαγγελέας Ηρακλείου σε βάρος του 46χρονου άνδρα που φέρεται να τραυμάτισε με το όπλο του τον επιστήθιο φίλο και κουμπάρο του, στη διάρκεια γλεντιού στο Μεταξοχώρι.

Ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση και τα άλλα δύο άτομα που συνελήφθησαν μετά το περιστατικό οδηγήθηκαν επίσης στον εισαγγελέα Ηρακλείου, ωστόσο επειδή ο πατέρας του 46χρονου και ο αδελφός του θύματος κατηγορούνται για πλημμελήματα, όπως είναι η ψευδορκία και η υπόθαλψη εγκληματία, αφέθησαν ελεύθεροι.

Υπενθυμίζεται πως το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Μεταξοχώρι του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, κατά τη διάρκεια γλεντιού, όταν ο 46χρονος φέρεται πάνω στο κέφι να έβγαλε το όπλο πυροβολώντας στον αέρα.

Δύο από τις σφαίρες, χτύπησαν τον φίλο και σύντεκνό του, ο οποίος διασκέδαζε στο ίδιο γλέντι τραυματίζοντάς τον σοβαρά στον θώρακα.

Ο άτυχος άνδρας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην Εντατική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη. Πιθανότατα εντός της ημέρας, ο 46χρονος να οδηγηθεί ενώπιον και του ανακριτή για την απολογία του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments