Διεθνή

Trump: Διόρισε ως νέο προσωπάρχη του τον John Kelly

Trump: Διόρισε ως νέο προσωπάρχη του τον John Kelly
Την αντικατάσταση του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Παρασκευής ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ειδικότερα, ο Donald Trump διόρισε στην θέση τον στρατηγό John Kelly, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν ο υπουργός Εθνικής Ασφάλειας, ο οποίος αντικαθιστά τον ελληνομερικανό Reince Priebus, τον πρώην πρόεδρο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, ο οποίος είχε συγκρουστεί με άλλους αξιωματούχος, συμπεριλαμβανομένου του νέου διευθυντή επικοινωνίας του Λευκού Οίκου Antony Scaramucci.

Σε αναρτήσεις του στο Twitter, ο Trump χαρακτήρισε τον Kelly έναν σπουδαίο Αμερικάνο και έναν μεγάλο ηγέτη. "Ο John έχει κάνει επίσης καταπληκτική δουλειά στην Εθνική Ασφάλεια. Είναι ένα πραγματικό αστέρι της κυβέρνησής μου" έγραψε ο Trump.

Η αλλαγή στην κορυφή της ιεραρχίας του Λευκού Οίκου έχει ως στόχο να βάλει τάξη σε μια διοίκηση που έχει ταλανιστεί από εσωτερικές διαμάχες, καθώς ο Trump επιδιώκει να πετύχει σαρωτικές νομοθετικές νίκες που μέχρις στιγμής δεν έχει καταφέρει, σχολιάζουν σύμβουλοι του πρόεδροι.

Ο Trump ευχαρίστησε τον Priebus για "τις υπηρεσίες του και την αφοσίωσή του" στη χώρα. "Καταφέραμε πολλά μαζί και είμαι υπερήφανος για εκείνον", γράφει στο Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments