Αθλητισμός

Μιραλάς: «Ήθελα σαν τρελός να έρθω στον Ολυμπιακό»

Μιραλάς: «Ήθελα σαν τρελός να έρθω στον Ολυμπιακό»
Ο Κέβιν Μιραλάς έμεινε απογοητευμένος από το γεγονός ότι δεν προχώρησε η μετακίνησή του από την Έβερτον στον Ολυμπιακό, αλλά επιθυμεί να τα καταφέρει σύντομα να γυρίσει στους «ερυθρόλευκους».n

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου να πάρει πίσω στον Κέβιν Μιραλάς από την Έβερτον με τη μορφή δανεισμού, ωστόσο τα «Ζαχαρωτά» δεν επιθυμούσαν να δανείσουν τον Βέλγο άσο, αλλά να τον παραχωρήσουν μόνο με κανονική μεταγραφή.

Το γεγονός ότι η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό δεν προχώρησε, άφησε απογοητευμένο τον Μιραλάς, ο οποίος άλλωστε εξέφρασε τα συναισθήματά του μέσω των social media. Μάλιστα, ο Βέλγος εξτρέμ φέρεται να δήλωσε ότι ήθελε σαν τρελός να επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους» και ότι σύντομα αυτό ίσως πραγματοποιηθεί.

«Ήθελα σαν τρελός να έρθω στον Ολυμπιακό. Κάναμε όλοι ό,τι μπορούσαμε. Ο πρόεδρος προσπάθησε να κάνει ό,τι ήταν δυνατό και ακόμα πιο πέρα. Αλλά η Έβερτον δεν ήθελε ούτε να ακούσει. Με μπλόκαραν. Είμαι πάρα πολύ θλιμμένος που δεν επέστρεψα σπίτι μου. Εύχομαι ότι θα τα καταφέρω πολύ σύντομα να γυρίσω. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο. Για τα εκατοντάδες μηνύματα που μου έστειλαν. Και θέλω να ξέρουν ότι κι εγώ αγαπώ τον Ολυμπιακό όπως κι εκείνοι. Και ότι το μόνο σίγουρο είναι ότι αργά ή γρήγορα θα γυρίσω κοντά τους…», φέρεται να τόνισε ο Μιραλάς.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments