Ελλάδα

Πετρούπολη: Πέθανε η 18χρονη κοπέλα – Ο πατέρας της προκάλεσε τον θάνατό της

Πετρούπολη: Πέθανε η 18χρονη κοπέλα – Ο πατέρας της προκάλεσε τον θάνατό της
Έγκλημα στην Πετρούπολη: Θρήνος με τον θάνατο της 18χρονης, η οποία υπέκυψε στα τραύματα που της είχε καταφέρει ο πατέρας της στο διαμέρισμά τους.

Η ιστορία στην Πετρούπολη με την 18χρονη κοπέλα και τον πατέρα της, που προσπάθησε να την πνίξει και στη συνέχεια την τραυμάτισε θανάσιμα, πριν επιχειρήσει να βάλει φωτιά στο σπίτι, είχε δυστυχώς τραγική κατάληξη. Η νεαρή κοπέλα έφυγε σήμερα από τη ζωή στο Θριάσειο Νοσοκομείο, αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα τραύματά της.

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Κυριακής η άτυχη Ειρήνη δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή που έδινε εδώ και πέντε 24ωρα στο Θριάσειο Νοσοκομείο. Πλέον θα διεξαχθεί νεκροψία-νεκροτομή για να διακριβωθούν τα αίτια του θανάτου της 18χρονης.

Η 18χρονη επιζούσε χάρη στην μηχανική υποστήριξη και οι γιατροί περίμεναν το «θαύμα του εικοσιτετραώρου». Το να καταφέρει δηλαδή να κρατηθεί στη ζωή μέσα στο πρώτο εικοσιτετράωρο από την στιγμή που εισήχθη στο νοκοσκομείο.

Οι γιατροί, ωστόσο, έλεγαν ότι η κατάστασή της ήταν μη αναστρέψιμη…

Όσο για τον 55χρονο πατέρα, που προκάλεσε το έγκλημα, νοσηλεύεται τραυματισμένος αλλά όχι σε κρίσιμη κατάσταση, στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Το χρονικό του δράματος

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 10.30 το πρωί της Τετάρτης, όταν η πυροσβεστική ενημερώθηκε ότι έχει ξεσπάσει πυρκαγιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου επί της οδού Κύπρου, 52 στην Πετρούπολη. 

Στο χώρο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα απεγκλωβίζοντας χωρίς τις αισθήσεις τους έναν 55χρονο και τη 17χρονη κόρη του. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. 

Αυτό που προβλημάτισε τις Αρχές και άρχισε να εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο του εγκλήματος ήταν το γεγονός ότι η ανήλικη κοπέλα εντοπίστηκε με αίματα στο πρόσωπο και πληροφορίες ήθελαν τον πατέρα να την έχει τραυματίσει και στη συνέχεια να βάζει φωτιά στο διαμέρισμα που διέμεναν. 

Οι μαρτυρίες των γειτόνων

Οι γείτονες που τούς ζούσαν καθημερινά ανέφεραν ότι από το διαμέρισμα άκουγαν καθημερινά φωνές και τσακωμούς, κάνοντας λόγο για ενδοοικογενειακά προβλήματα. 

Χαρακτηριστική είναι και η μαρτυρία μιας γυναίκας η οποία έμενε κοντά στο σπίτι. Όπως ανέφερε οι καβγάδες ήταν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο και μάλιστα κάποιος -χωρίς να μπορεί να πει με βεβαιότητα αν πρόκειται για τον 50χρονο- απειλούσε να βάλει φωτιά στο διαμέρισμα. Η ίδια τόνισε πως οι ίδιοι έλεγαν ότι έχουν ενημερώσει την αστυνομία πως έχουν προβλήματα. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments