Πολιτική

Ραχήλ Μακρή προς Πιερ Μοσκοβισί: “Είσαι έτοιμος να καταθέσεις αυτά που δήλωσες, σε διεθνή δικαστήρια;”

Ραχήλ Μακρή προς Πιερ Μοσκοβισί: “Είσαι έτοιμος να καταθέσεις αυτά που δήλωσες, σε διεθνή δικαστήρια;”
Η Ραχήλ Μακρή απευθύνει ερώτημα στον Πιέρ Μοσκοβισί μέσω tweet.

Η Ραχήλ Μακρή απευθύνει ερώτημα στον Πιέρ Μοσκοβισί μέσω tweet. Η επικεφαλής του "Μετώπου Νίκης" καλεί τον κ. Πιερ Μοσκοβισί, να απαντήσει εάν θα καταθέσει στα διεθνή όργανα και δικαστήρια που η χώρα μας θα προσφύγει, προκειμένου να δικαστούν οι αυτουργοί των εγκλημάτων κατά της χώρας και της ανθρωπότητας, όπως τους αρμόζει, και να διεκδικήσει αποζημιώσεις για τη ζημιά που έχει υποστεί.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το "Μέτωπο Νίκης":

Ο κύριος Πιερ Μοσκοβισί απαντώντας σε ερώτηση ευρωβουλευτή, ομολόγησε ότι το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής που επιβλήθηκε στην Ελλάδα από την τρόικα και επομένως και την Κομισιόν, αποτελεί σκάνδαλο για τις δημοκρατικές διαδικασίες και δεν μπορείς να αποφασίζεις με αυτό τον τρόπο την μοίρα ενός λαού.

Χαιρόμαστε που ο κύριος Μοσκοβισί ομολογεί αυτό που το Μέτωπο Νίκης και η επικεφαλής του πρώην βουλευτής κ Ραχήλ Μακρή καταγγέλλουν με αποδείξεις από το 2012 ότι στην χώρα η επιβολή των μνημονίων παραβιάζει τις δημοκρατικές αρχές πάνω στις οποίες στηρίζεται η συνθήκη του Μάαστριχτ, το εθνικό μας Σύνταγμα και τον καταστατικό χάρτη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Για αυτό και το Μέτωπο Νίκης καλεί τον κ. Πιερ Μοσκοβισί, να απαντήσει εάν θα καταθέσει στα διεθνή όργανα και δικαστήρια που η χώρα μας θα προσφύγει, προκειμένου να δικαστούν οι αυτουργοί των εγκλημάτων κατά της χώρας και της ανθρωπότητας, όπως τους αρμόζει, και να διεκδικήσει αποζημιώσεις για τη ζημιά που έχει υποστεί.

Το tweet που απέστειλε στον προσωπικό του λογαριασμό η πρώην Βουλευτής και Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης: «Κε Πιέρ Μοσκοβισί, δηλώσατε ότι ο τρόπος με τον οποίο επιβλήθηκε το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής στην Ελλάδα είναι σκανδαλώδης και αντιδημοκρατικός. Αυτά θα τα καταθέσετε σε ένα διεθνές δικαστήριο;»

«M. Pierre Moscovici, a déclaré que la façon dont le programme d’ajustement fiscal imposé en Grèce est scandaleuse et anti-démocratique. Vous leur enverrez à une Cour internationale de Justice?»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments