Αθλητισμός

Barcelona: Κυριάρχησε απόλυτα επί του Παναθηναϊκού

Barcelona: Κυριάρχησε απόλυτα επί του Παναθηναϊκού
Η έλλειψη επικοινωνίας που παρουσίασε στην άμυνα του ο Παναθηναϊκός, η κυριαρχία της Barcelona σε περιφέρεια και frontline και η αναιμική εμφάνιση του Σίνγκλετον.

Μετά το ΣΕΦ, ο Παναθηναϊκός καλούνταν να διαχειριστεί ακόμα μία κατηφορική έδρα. Μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού με τη Barcelona, έχοντας αποτύχει πλήρως, καλείται σε ανασυγκρότηση και, ίσως, έναν πρώτο αναστοχασμό.

Η κατασκευαστική επάρκεια της φετινής front-line του Παναθηναϊκού έχει ήδη αμφισβητηθεί. Από κάθε πιθανό δίδυμο ψηλών φαίνεται να λείπουν απαραίτητα γι’ αυτό το επίπεδο χαρακτηριστικά. 

Η χθεσινή εμφάνιση, ωστόσο, ήταν τόσο αποκαρδιωτική που δεν μπορεί καν να μας υποδείξει ποιο ακριβώς (θα) είναι το πρόβλημα του φετινού Παναθηναϊκού: λείπει κάτι σαν τον Κούζμιτς στη θέση του Βουγιούκα ή η επάρκεια απέχει τόσο όσο η προσαρμογή του -mobile και δυναμικού, θεωρητικά- Auguste; 

Όσο η συνολική ομαδική απόδοση δεν αναδεικνύει τουλάχιστον κάποιες από τις αρετές του υπάρχοντος ρόστερ, η ερώτηση είναι αδύνατον ν’ απαντηθεί.

Έλλειψη επικοινωνίας και αυτοματισμών στην άμυνα

Ο Pascual, όπως και στο ΣΕΦ, ξεκίνησε χθες με μια πεντάδα σκοπός της οποίας ήταν να ματσάρει ακριβώς αυτό το πρόβλημα, και ειδικότερα την αμυντική του διάσταση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments