Αθλητισμός

Έξω φρενών ο Πασκουάλ στην προπόνηση στο ΟΑΚΑ

Έξω φρενών ο Πασκουάλ στην προπόνηση στο ΟΑΚΑ
Η ήττα, αλλά κυρίως η εικόνα του Παναθηναϊκού στην Βαρκελώνη από την Μπαρτσελόνα δεν πέρασαν στα... ψιλά από τον Τσάβι Πασκουάλ.

Λίγες στιγμές μετά την άφιξη της ομάδας στο ΟΑΚΑ, σύσσωμη η ομάδα πήγε στο γήπεδο, με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να βλέπουν βίντεο από όσα δεν έκαναν σωστά κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ομάδα του Σίτο Αλόνσο.

Ο Τσάβι Πασκουάλ, μάλιστα, έκανε πάρα πολλές παρατηρήσεις σε οργισμένη κατάσταση, όντας έξαλλος με όσα είχε δει από τους παίκτες του. Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε, μάλιστα, είναι πως άνθρωποι της ομάδας έλεγαν ότι ήταν η πρώτη φορά που έβλεπαν τον έμπειρο προπονητή σε τέτοια κατάσταση, με τις φωνές και τις παρατηρήσεις να είναι πολύ έντονες.

Ο Καταλανός προπονητής, ωστόσο δεν έμεινε εκεί. Κι αυτό γιατί το Σάββατο (14/10) οι παίκτες έκαναν κανονική προπόνηση σε υψηλούς ρυθμούς και όχι την κλασσική προπόνηση που γίνεται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς μετά τους αγώνες, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά.

Ο Πασκουάλ όρισε προπόνηση και για το πρωί της Κυριακής (15/10) λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (18:00) στο κλειστό του ΟΑΚΑ, γεγονός που δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ.

Παράλληλα, ο Πασκουάλ «έκοψε» το ρεπό της επόμενης εβδομάδας, ενώ έπεται και συνέχεια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments