«Καρφιά» Κατσουράνη σε Σκίμπε | Pagenews.gr
Pagenews Team 13 Νοεμβρίου 2017, 11:58 13 Νοεμβρίου 2017, 11:58

Ο πρώην Έλληνας διεθνής, τόνισε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ότι στην Εθνική ομάδα θα πρέπει να παίζουν βασικοί παίκτες που είναι βασικοί και στις ομάδες τους, ενώ επεσήμανε την ανάγκη την επόμενη μέρα, να βρίσκονται κοντά στην ομάδα, πολλοί από τους παίκτες του 2004 που μπορούν να βοηθήσουν. 
n
nΑναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Κατσουράνης στον ΣΠΟΡ FM 
n
nΓια το αν πρέπει να μείνει η όχι ο Σκίμπε: «Δεν έχει νόημα να λέμε εμείς τη γνώμη μας για το αν πρέπει να μείνει ή όχι ο Σκίμπε. Άλλοι είναι αυτοί που αποφασίζουν. Πάντως πρέπει να πούμε ότι συμμάζεψε την ομάδα όμως, γίναμε ομάδα σε σχέση με το 2014 και αυτό θα πρέπει να του πιστωθεί. Δεν πρέπει η απόφαση να παρθεί εν θερμώ. Θα πρέπει να δουν τα θετικά και τα αρνητικά. Εγώ πιστεύω ότι θα πρέπει τα παιδιά του 2004 να είναι κοντά στην ομάδα, από πολλά πόστα. Να είναι κοντά στο νέο προπονητή αν είναι καινούριος. Η άποψη μου είναι ότι στην Εθνική δεν γίνεται να παίζουν βασικοί παίκτες που δεν είναι βασικοί στην ομάδα τους. Αυτό γινόταν λίγο με τον Ρεχάγκελ και καθόλου με τον Σάντος». 
n
nΓια τα θετικά και αρνητικά του Σκίμπε: «Το μεγαλύτερο θετικό είναι ότι η ομάδα έγινε οικογένεια και αυτό το λένε και οι παίκτες. Πρέπει να του πιστώσουμε αυτό» 
n
nΓια το ρόστερ της Εθνικής: «Η Εθνική ομάδα έχει παίκτες που στις ομάδες τους δεν είναι βασικοί. Επίσης είναι πρόβλημα ότι στην Ελλάδα δεν παίζουν πολλοί Έλληνες στις μεγάλες ομάδες. Δεν με νοιάζει ποιοι θα είναι, αλλά πρέπει να είναι στις ομάδες τους. Θα πρέπει να είναι παίκτες σαν τον Μανωλά, τον Σωκράτη, ακόμα και τον Ζέκα που στις ομάδες τους είναι προσωπικότητες». 
n
nΓια την άποψη των παικτών για τον Σκίμπε: «Θεωρώ ότι οι παίκτες δεν μπορούν να έχουν άποψη για το ποιος θα είναι προπονητής στην ομάδα. Εντάξει τα παιδιά έγιναν πάλι ομάδα, άλλαξαν εικόνα μετά τα προηγούμενα δύο χρόνια και είναι λογικό να θέλουν και τον προπονητή. Ο Τοροσίδης είπε τα πράγματα όπως είναι, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Σαν αρχηγός καλά το έκανε και πρέπει να το λάβουν υπόψιν τους αυτοί που αποφασίζουν. Δεν συμφωνώ πάντως με τον Σωκράτη που είπε ότι θα σταματήσει αν δεν πάει στο Euro. Θα πρέπει να είναι στην Εθνική όσο μπορεί. Πάντως, όταν φέρνεις επιτυχίες, μιλάς διαφορετικά από το όταν έχεις αποτυχίες. Και όταν μιλάμε για την Εθνική… να πούμε ότι τα δεδομένα στη ζωή, (σ.σ. όπως τις συνεχόμενες προκρίσεις από το 2002), δεν τα εκτίμησε κανείς» 
n
nΓια το στυλ παιχνιδιού: «Η ομάδα μπορεί να δημιουργήσει πιο πολλές ευκαιρίες. Έχουμε καλούς παίκτες και μπορούμε είτε με κατοχή, είτε με σετ επιθέσεις, είτε με στημένα, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Δεν γίνεται μια ολόκληρη χώρα να μην έχει παίκτη πίσω από τον Μήτρογλου. Έχουμε δύο καλά δεκάρια, που πρέπει να τους δώσουμε χώρο στην Εθνική. Μιλάω για τον Μάνταλο και τον Φορτούνη. Είναι παίκτες που μπορούν να κάνουν πιο πολλά πράγματα από ότι κάνουν». 

TAGS: