Αθλητισμός

Μάνατζερ Τσιγκρίνσκι: ”Ο Ντμίτρο έχει την ευκαιρία να αποδείξει πολλά”

Μάνατζερ Τσιγκρίνσκι: ”Ο Ντμίτρο έχει την ευκαιρία να αποδείξει πολλά”
Ο εκπρόσωπος του Ντιμίτρο Τσιγκρίνσκι, Αλεξάντερ Πανκόφ, μίλησε για την ευκαιρία που έχει ο στόπερ της ΑΕΚ στα παιχνίδια κόντρα στη Ντιναμό.

Η ΑΕΚ κληρώθηκε στους ”32” του Europa League με την Ντιναμό Κιέβου, με τους Ουκρανούς να απευθύνονται στον Αλεξάντερ Πανκόφ, μάνατζερ του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι για δύο λόγια όσον αφορά την προσεχή αντίπαλο της ομάδας τους αλλά και τον Τσιγκρίνσκι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πανκόφ για τον Τσιγκρίνσκι και την ΑΕΚ:

”Έχει παρτενέρ στην άμυνα τον Βράνιες, που μπορεί να συγκριθεί με τον Βίντα της Ντιναμό. Είναι πολύ δυναμικός παίκτης κι έχει καλή πάσα. Επίσης υπάρχουν ο Σιμόες, που είναι ο εγκέφαλος της ομάδας, ο Χριστοδουλόπουλος είναι καλός ακραίος, ενώ οι δύο επιθετικοί, ο Λιβάγια και ο Αραούχο, θα προκαλέσουν σίγουρα προβλήματα στη Ντιναμό. 

Στο ρόστερ υπάρχει και ο Γιόχανσον, το γκολ του οποίου απέκλεισε την Ιταλία στα μπαράζ του Μουντιάλ, αλλά λόγω τραυματισμού θα απουσιάζει. Είχα ρωτήσει τον Τσιγκρίνσκιπριν την κλήρωση αν είναι έτοιμος να παίξει με τη Ντιναμό και μου είχε πει ότι είχε προαίσθημα για αυτή την κλήρωση. Κι εγώ είχα όνειρο ότι θα παίξουν ΑΕΚ και Ντιναμό. Αποδείχτηκε προφητικός. Τώρα έχει την ευκαιρία να δείξει στον Σεφτσένκο πως αξίζει να παίξει και πάλι μετά από καιρό στην εθνική Ουκρανίας”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments