Αθλητισμός

UEFA στον Παναθηναϊκό: «Πληρώστε μέχρι 1η Μάρτη, αλλιώς εκτός Ευρώπης»

UEFA στον Παναθηναϊκό: «Πληρώστε μέχρι 1η Μάρτη, αλλιώς εκτός Ευρώπης»
Πολύτιμο χρόνο έδωσε στον Παναθηναϊκό η UEFA προκειμένου να διευθετήσει μέχρι την 1η Μάρτη τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του.

Ολοκληρώθηκε σήμερα στη Γενεύη η ακρόαση του Παναθηναϊκού στην αρμόδια επιτροπή της UEFA για το θέμα των ληξιπρόθεσμων οφειλών και της διευθέτησης.

Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν ο Γενικός διευθυντής, Αγησίλαος Τουμαζατος, και ο νομικός της ΠΑΕ, Άλκης Παπαντωνίου.Το τριφύλλι είχε να αντιμετωπίσει μία εισήγηση που λειτουργούσε με τα αυστηρά και «by the book» κριτήρια της UEFA σε περιπτώσεις οικονομικών εκκρεμοτήτων τα οποία δεν ικανοποιούνται.

Η αρχική πρόταση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ήταν να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός σε εξόφληση των ληξιπρόθεσμων έως 31 Γενάρη οφειλών, χωρίς δυνατότητα διακανονισμού, ειδάλλως θα υπάρξει ποινή αποκλεισμού ενός έτους από ευρωπαϊκές διοργανώσεις για διάστημα τριών ετών, εφόσον το κλαμπ βγει αγωνιστικά στην Ευρώπη.  

Τελικά η απόφαση που λήφθηκε και κοινοποιήθηκε στον Παναθηναϊκό, δίνει χρόνο στο σύλλογο να φέρει σε πέρας την προσπάθειά αυτή μέχρι την 1η Μαρτίου και μάλιστα με τη δυνατότητα να διακανονίσει τα οφειλόμενα.  

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments